![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[מכרז] מכירת אתר..
אהלן חבר'ה, החלטתי למכור את האתר ולפתוח במקומו אתר חדש בקרוב. האתר: www.Hmkom.net בא עם המערכת הזאת: www.hmkom.net/guides.php המערכת יחודיית לאתר וכוללת פנאל ניהול יפה ונוח. האתר בא עם כל כולו, מסד של המדריכים, דומיין למעוניינים. סטטיסטיקות האתר הם בממוצע 300 עם קצת הכנסת תוכן, בגלל שהפסקתי כבר אין כ"כ, פעם גם הגענו ל- 400 יחודיות. בלי פרסום האתר יכול להגיע ל 1$ ביום ויכול גם פחות ולפעמים יותר. עם פרסום הוא מגיע ל- 3.5$ ביום מרשת השותפים- Google Adsense. - עם זאת, יש לשלוח הצעות בפרטי ובאשכול אפשר להגיב "יצרתי קשר בפרטי", שלחו מסנג'ר בפרטי. תודה, רועי Last edited by Generosity; 07-03-11 at 15:21.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
ב"ה
אהלן רועי, קודם כל , חבל שאתה כבר נחפז למכור את האתר שלך במהירות שכזו, ובנוגע לנתונים שהצגת - אינני רואה שום אימות נתונים עם הנתונים שבטרקאר .. אבקש שתציין מה כוללת מערכת ניהול התוכן, תודה.
# 3 |
חבר בקהילה
|
שלום גבר,
תראה, אני רואה שלא מצליח לי יותר מדי ולא מתפנה לי זמן. אמרתי, אין נתונים כאלה בטראקר כי לא השקעתי החודש הזה והרווחים שלי בחודש הנ''ל היו מעטים (25$), בלי פרסום. אמרתי שלפני כחודש היה לי 300-400 כניסות יחודיות ביום.. עריכה: בנוגע למערכת ניהול תוכן. יש לך דף התחברות בו אתה מציין שם משתמש & סיסמא. אתה מועבר לפנאל שיש לך אפשרות לשנות סיסמא, צפייה בכל המדריכים, עריכת מדריכים, מחיקת מדריכים, הוספת מדריך עם עורך אוטמתי. Last edited by Generosity; 07-03-11 at 17:17.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|