|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 |
|
חבר על
|
לגבי הזמן,
התכוונתי שאתה צריך לקדם בזמן מהר יחסית בגלל שהם מקדמים שנים ופתחו עליך פער רציני. קישורים מאתרי מאמרים לא שווים הרבה (לכן הם רק חלק מאסטרטגיה כוללת של בניית פרופיל קישורים). הוספת תוכן חשובה אבל היא לא לבדה מספיקה (שוב אני לא יודע כמה תוכן תייצר). אם האתר שלך יהיה טוב מאוד ויצור באזז ענק. אתה כן תצליח לקדם בצורה מעולה Last edited by אביחי; 20-01-11 at 20:33.. |
|
|
|
# 2 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בכללי קידום אתרים בנוי משלושה דברים , אני רושם לפי הסדר: 1. תוכן 50% 2. קישורים נכנסים 30% 3. אופטימיזציה 20% מספיק שיש לי תוכן איכותי ואופטימיזציה יש לי כבר 70% , אני מתכוון להשקיע הרבה מאוד בתוכן ואופטימיזציה , לגבי הקישורים נכנסים יש לי שיטות להשיג הרבה קישורים איכותיים עם PR גבוה . אתה חושב שזה מספיק בשביל להגיע למקום ראשון ? |
|
|
|
|
# 3 | |
|
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
ציטוט:
2. אופטימיזציה זה קישורים נכנסים, תוכן תאימות לגוגל, אז עדיין חסר לך 20%... דבר שני לאתרים שבמקומות הראשונים יש את כל ה"100%" (שמתי ב"" כי אני לא מסכים איתך ב100% לגבי הדברים האלו)...
מנהל פורום קידום אתרים Last edited by DeanSEO; 21-01-11 at 08:31.. |
|
|
|
|
# 4 |
|
חבר על
|
באז הכוונה שתיצור אפקט שהרבה ידברו על האתר שלך (כמו שנכתב למעלה).
קידום אתרים אינו תחום מדויק ולכן אי אפשר לדעת מה מידת ההשפעה במדויק של כל מרכיב. לתוכן ולקישורים אכן יש משקל רב וכלל הנראה שקישורים משקלם רב לעיתים יותר מתוכן (תחשוב מה הבסיס שעליו בנוי מנוע החיפוש). לפעמים בתחומים תחרותיים מספר הקישורים הטובים הם אלה שמכריעים . אין אנו יודעים מה באמת נחשב לתוכן איכותי בעיני גוגל. בכל מקרה, החשיבות בקישורים אינה הכמות אלא האיכות הקישורים חשובה מאוד. אני לא יודע אילו קישורים תשיג ולכן אני לא יכול לדעת אם תצליח או לא. אבל, התחום מאוד תחרותי כך שיהיה קשה מאוד לנצח את המתחרים המנוסים. צריך השקעה אדירה Last edited by אביחי; 21-01-11 at 09:16.. |
|
|
|
# 5 | |
|
אחראי פורום
|
ציטוט:
אי אפשר לכמת בסופו של דבר, אבל קישורים נכנסים כיום שווים הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מתוכן. אם תרצה, שלח לי ה"פ ואני אתן לך דוגמא לאתר שבמקום ה-6 בביטוי יחסית תחרותי בלי שהביטוי בכלל מופיע באתר. ובעבר הוא אף היה במקום הראשון. מה זה אופטימיזציה? וקישורים נכנסים זה לא רק "PageRank" שהחשיבות שלו היא יחסית זניחה. אתה מוזמן לקרוא - יש המון המון מאמרים בנוגע להערכת קישורים, וותק, כמות מ-C-Classים שונים וסוגי הערכות שונות בנוגע לאתר משחקות כאן תפקיד. ויש דבר אחד שלא ציינת - וזה השפעת הגולשים. גולש שחיפש "חתול ירוק" ונכנס לתוצאה השנייה - אז גוגל מסיק שהתוצאה הראשונה פחות רלוונטית. גולש שחיפש "חתול ירוק", נכנס לתוצאה הראשונה, ואחרי דקה נכנס לתוצאה השניה - גוגל מבין שהתוצאה הראשונה כנראה הרבה פחות רלוונטית. יש On Site - כל מה שבתוך האתר (כותרת, סידור מבנה, מפות אתר למיניהן וסוגיהן), יש כל מה שמחוץ לאתר - קישורים, איזכורים של שם האתר וכו', ויש את תגובת הגולשים. בעבר ה-On site היה הרבה יותר חשוב - ובהקצנה, היית יכול להיות בעמוד הראשון אם כתבת מספיק פעמים את הביטוי והוא הופיע בווריאציות שונות. הקישורים היה עוד משהו בנוסף - ולגולשים כמעט ולא הייתה השפעה. כיום, מה שמשנה בעיקר זה הקישורים הנכנסים. תגובת הגולשים והתוכן הם "במקום השני". ה"מהפכה" הבאה שגוגל מדברת עליה - פרסונליזציה אישית שזה כבר משהו שקורה ברמה יותר נמוכה כיום - זה שתגובת הגולשים תהיה הרבה יותר חשובה פר גולש. אבל זה כבר משהו פחות רלוונטי. בהצלחה. |
|
|
|
|
# 6 |
|
חבר על
|
מסכים לכל מילה עם הנכתב למעלה.
רציתי להוסיף שלכל האתרים בתחום לימודים יש הרבה קישורים ממקורות שונים מלבד תוכן. |
|
|
|
# 8 |
|
עסק רשום [?]
|
אתה חושב שזה בזכות התוכן? קראת אותו בכלל? לא רק בעמוד הראשי אלא גם בעמודים אחרים שלו הכל מלא שגיאות כתיב וגוגל ממש טיפש אם זאת הסיבה שהוא נמצא שם . ואם אתה בטוח שזה נכון למה אתה לא בונה אתר כזה משיג קצת קישורים משלם לכותב תוכן מאה שקל לאלף מילים בעמוד ומוכר את האתר/לידים בעשרות אלפי שקלים/אלפי שקלים? נשמע לי כמו רווח טוב .
|
|
|
|
# 9 |
|
חבר על
|
א. הכמות היא לא המדד לאיכות הקישורים (יכול להיות שיש לו קישורים בודדים שאיכותיים).
ב. האתר הזה כנראה מצא פירצה בגוגל (זה לא דבר חדש) שכן, התוכן לא איכותי כלל. יש כבר שמועות שכבר פנו לגוגל בעניין וכנראה שהאתר ירד בפעם שהם יחליטו לעשות ניקוי בישראל. |
|
|
|
# 10 | |
|
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
ציטוט:
תיכנס לאתרים בחתימה שלי, אתר קידוםהוסטס זה מאמרים מאנגלית שתרגמתי דרך גוגל תרגום ואפילו לא תיקנתי שגיאות תרגום והנה אני מקום ראשון. אתר אחר שהוא רק מאמר, קישור - pes il, מזרונים הוא אתר לידים בלבד וכן הלאה עוד כמה אתרים שלא הכנסתי לחתימה כי הם כבר מקודמים. שמע שזה עובד לי מעולה, וכדי להוכיח את זה (בלי קשר לשיחה עכשיו) החלטתי להתחרות על המילה "משחקים להורדה" עם אתר שכולו מאמר אחד ארוך, אני אעדכן כאן באשכול מיוחד את התקדמות האתר וכולנו ניווכח לדעת האם מאמר יהיה חזק יותר מאתר שאאשכרה נותן משחקים להורדה... דבר נוסף, קראתי בערך פסקה אחת מתוך YAAW, זה היה נראה כאילו ילד בן 12 כתב את זה... אבל להזכיר לך ילד בן 12 יודע עברית יותר טוב מאשר גוגל, ואני משער שזה בעיה שגוגל רוצים לפתור, אפשר לדעת איפה הם בתהליך הבנת הנקרא לפי התקדמות אלגוריתם התרגום שלהם (כרגע כפי שאתה שם לב הוא אפילו לא ברמה של לכתוב נורמאלי)
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|