|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
בגלל שהאתרים האלה כבר מקודמים מספר שנים ובגלל שחלקם מקודמים על ידי חברות ותיקות בתחום.
אתה תצטרך המון שעות עבודה בזמן קצר כדי להגיע למקום ראשון. אני לא חושב שאדם בודד יכול להגיע למספר השעות הנדרש בזמן קצר אלא אם יש לו שיפור טכנולגי המאפשר השגת ציון רלוונטי יותר. אני כמובן מתכוון למילה "לימודים" Last edited by אביחי; 20-01-11 at 18:48.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר על
|
ציטוט:
עיין במקרה אתר - yaaw , במילה - קידום אתרים.. שוב, אני לא תומך בשיטה הזאת, במיוחד שגוגל נלחמת בזה.
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אולי לאתר יש שיטה מיוחדת או משהו כזה . נחכה כמה חודשים אם הוא יעלם לו מגוגל זאת אומרת שהוא שחור , אם לא כנראה הוא עלה על משהו גאוני . שים לב שגם בביטוי "פיצה" הוא מקום ראשון ובביטוי "ניתוח להגדלת חזה" מקום רביעי . |
|
![]() |
![]() |
# 4 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ציטוט:
לגבי השאלה הזאת: אני לא ממש הבנתי , לכמה זמן אתה מתכוון "בזמן קצר" ? לגבי מה שאמרת עם בנאדם בודד , אני מתכוון לפתוח אתר האתר וכמובן להביא איזה 10 חברים + שיכתבו איתי תכנים יום יום או כמה פעמים בשבוע , אני חושב שאם אני אכתוב כול יום מאמר + ארוך ואיכותי + יפרסם באתרי מאמרים האתר שלי יגיע בזמן קצר למקומות הראשונים. אל תשכח שאם אתר הוא באמת טוב , חבר מפרסם לחבר וככה האתר הופך להיות יותר אהוד בפני הגולשים וכך גוגל גם מקדם אותו. אני אשמח מאוד לראות תגובה בנושא , תודה . |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|