|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
העברת אתר לתיקייה באתר אחר
היי,
יש לי שאלה על העברת אתר עם 301 לאתר אחר אבל לא באופן הרגיל מדומיין A לדומיין B אלה להעביר את האתר A.com לכאן: B.com/A האם זה אפשרי ? אם כן אשמח לקישור למדריך או מידע בנושא תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
לא אמורה להיות בעיה מיוחדת עם זה.
רק לשים לב שהגדרות ה-301 יהיו נכונות (כמו במקרה של החלפת דומיין, רק שפה צריך לשים לב לכך שאתה מוסיף את השם של התיקיה). לדעתי הדומיין אליו אתה מעביר עלול להשפיע על הקידום (לטובה או לרעה) של העמודים מהאתר עם הכתובת הישנה (שכן גוגל מדרג את האתרים ומבדיל בינהם בד"כ לפי הדומיין) |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אחרי הכל קניתי שתי שומיינים בגלל שאני מעוניין לקדם שני ביטויי מפתח שונים... ישנה אופצייה אולי לבצע העברה כזאת או אחרת כך שגוגל בעצם יתן קרדיט לשם של הדומיין? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אם הבנתי נכון, אתה מעוניין לקחת תוכן שהיה תחת דומיין נפרד ולהפוך אותו כחלק מאתר אחר?
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מעוניין בעצם לעשות שימוש בדומיין (בשם שלו) דבר שיתרום לקידום האתר לדוגמא: יש לי אתר buybigbike.com לדומיין הזה יש שם שהוא ביטוי שאני מעוניין לקדם: buybigbike כמו כן יש לי דומיין נוסף לצורך העניין bmwbigbike.com שבו אני יוצר תיקייה bmwbigbike.com/buy-big-bike בגלל שאני לא מעוניין בשני אתרים שונים אלה אני רוצה אתר אחד בו מרוכז כל המידע אני רוצה שהדומיין buybigbike.com יקשר לדומיין bmwbigbike.com (ובפעולה זאת בעצם לשפר את מיקום הדף הזה מבחינת SEO) השאלה שלי היא באיזה דרך להשתמש ? תדוה מראש מקווה שזה ברור יותר אה ולא אני לא הבעלים של A.COM ו B.COM ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
נקודה שרציתי לחדד ולא הבנתי לחלוטין:
עדיין גוגל בסופו של דבר מקטלג אתרים שלמים גם. אם A.com עוסק במכוניות ו-B.com עוסק בגננות לצורך העניין, אם תעביר את A.com ל- B.com/A אז גוגל עלול לא להבין (מספיק טוב) שהחלק שבתיקיה A עדיין מדבר עם מכוניות וכל השאר מדבר עדיין על גננות. או שאני טועה פה? |
![]() |
![]() |
# 8 | |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ואת הנושא הזה אני בדיוק בודק. אני בונה אתר גדול אשר עוסק ב20 תכנים שונים בתצורה של תיקייות, לדוגמה: domain.com/dogs domain.com/dates domain.com/making-money (בכוונה כתבתי דוגמאות של תכנים מנישות שונות, מכיוון שאלו אתרים שונים) אני רוצה לבדוק האם גוגל יתייחס לכל תיקייה כאתר משל עצמו, או כחלק פנימי של אתר יחיד. לקחתי בחשבון אתרים כמו ויקיפדיה, שהם נכנסים לכל התחומים וכל הנישות, גוגל יודע לאנדקס את הדפים הפנימיים של ויקיפדיה יופי.
![]() |
# 9 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
אני לא יודע אם ויקיפדיה זו דוגמא טובה.
אחרי הכל ויקיפדיה מקבל המון לינקים נכנסים שמעצבים את המשמעות של העמוד הספציפי. מה גם, שויקיפדיה לא מחולק לתיקיות לפי נושאים. בכל אופן אשמח אם תחזור לעדכן לגבי הממצאים שלך. זה נושא מעניין |
![]() |
![]() |
# 10 |
I am root
|
גוגל מעיד על רלוונטיות של תוכן , לא סוג.
בפשטות תיצור הפניה רגילה לגמרי ב apache. Redirect / http://www.example.com/folder |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|