|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא חושב שתוכל לעשות את זה בשאילתה אחת ללא SUB QUERIES,
אם הייתי רוצה להתייעל כמה שיותר הייתי שולף את כל הדברים שהם תתי קטגוריות ואת כל הקטגוריות בנפרד בשתי שאילתות. אז הייתי רץ על השאילתה תתי הקט' וכל פעם שמתחילה קט' חדשה הייתי מציג את הפרטים של ה'ט הראשית הרלוונטית. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
![]() בכללי, השאלה היא את מי רוצים להעביד קשה ומה הוא צוואר הבקבוק: שרת ה-WEB שלך או ה-DB שלך. אפשר אכן לטעון את כל הקטגוריות לתוך מערך ולעשות את הרקורסיה בצד שרת או לקבל את זה מוכן מה-DB. נ.ב: אפשרות נוספת (בתנאי שזה מתאים מבחינת קידום ושיקולים נוספים) היא לבנות את התפריט הזה בקליינט. למה שהשרתים שלך יעבדו קשה אם אתה יכול לתת למחשב של המשתמש שלך להתאמץ קצת? להכניס את הכל למערך ב-JS ולבנות את התפריט לאחר העליה. נ.ב 2: גם אם עושים את זה, וישנו צפי גבוהה של גולשים לאתר (ו/או התפריט הזה חוזר על עצמו בכל העמודים) נכון יהיה לעשות קאשינג שלו. לבנות עמוד HTML שמכיל את התפריט ואתה טוען אותו פשוט או להכניס את המידע לסשין או אפליקיישן |
|
![]() |
![]() |
# 3 | ||
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
ציטוט:
http://www.waisbord.co.il/ באתר הזה בניתי תפריט עם אינסוף קטגוריות אפשריות. הקוד טיפה ישן, עברה איזו חצי שנה מאז הבניה של האתר ובערך שנה מכתיבת הקוד של התפריט, אבל הקוד בסיסי: PHP קוד:
אמנם יש רקורסיה- אבל היא לא של שאילתות! שימו לב שכל המערכת בנויה על שליפה אחת. כמו ש-Exa ציין, מפה אפשר אפילו להתקדם עם JS לאחר העיבוד של העמוד בשרת. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|