|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
למכירה-אתר הקמצן-דברים שבחיים לא ראיתם
שלום לכולם, אני מציע למכירה את אתר "הקמצן". www.akamtsan.co.il
אתר הקמצן עובד בשיתוף הפייסבוק - אנו פותחים קבוצות שמצחיקות אותנו ומשתפים אתכם על מנת שגם אתם תצחקו. ברגע שאתם עושים Like אתם מקבלים קישורים לאתר שלנו, בו אתם יכולים לצפות במרב הסרטונים והתמונות. לדומיין יש ותק של שנה, חודש לפני כשבוע. לפני חודשיים-שלוש היו כניסות של 4000 ביום אך עקב חוסר זמן כי אני אוטוטו מתגייס לא היה לי זמן לפרסם את הקבוצות ולכן אני מציע את האתר למכירה. עם קצת פרסום אתם יכולים להחזיר את האתר למה שהוא היה. ממאי הרווחנו יותר מ-60$ + כסף נוסף מפרסמים פרטיים שפנו אלינו על מנת לפרסם באתר באנר לאתר שלהם. דוגמא לאחת הקבוצות מיני רבות שמקפיצות בקלות את הכניסות לאתר: http://www.facebook.com/pages/ksryty...9752878&ref=ts אני חושב שהאתר בעל פוטנציאל מעולה ובנוסף שם האתר שהוא קליט במיוחד ובעל שווי נוסף. הצעות החל מ-800 ש"ח. ניתן ליצור איתי קשר באימייל hersfang@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אם הבנתי נכון את הקונספט, האם זה כולל גם את הקבוצות שאתם מפרסמים בהם?
כמה לייקים יש בכל הקבוצות בסה"כ?
![]() |
# 5 |
מנהל פורום קידום ושיווק אתרים. עסק רשום [?]
|
עשיתם מאתר של 4K כניסות ביום 60 דולר בחצי שנה? זה כלום.
אשמח לראות סטטיסטיקות כניסה רלוונטיות לחודשים האחרונים, בנוסף כמות הדפים הנצפים בממוצע על ידי כל אורח ייחודי. מחיר רלוונטי לקנייה מיידית דרך העברה בנקאית. בנוסף אשמח לדעת פרטים על הניהול של האתר. אני מבין שיש כאן 2 שותפים, האם יש עוד שותפים? מה העסקה בניכם וחלוקת העבודה עד כה? מה כולל קניית האתר? (מבחינת אחסון נוכחי, כל הקבוצות {אני מבין שאתם מוכרים חלק מהקבוצות בנפרד. אי אפשר למכור את אותה קבוצה פעמיים}, וכו') נ.ב. לא הבנתי את המשפט הבא: "לדומיין יש ותק של שנה, חודש לפני כשבוע." מה קרה לפני חודש / שבוע ומה התאריך שבו האתר נפתח... * נא לא לשלוח לי ה.פ. אין לי מקום, אנא שלחו לי מייל: shuval10 (AT) Gmail.com תודה מראש, שובל.
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|