![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מקודד לעיצוב קטן
טוב אז ככה אני מחפש מקודד לעיצוב קטן:
http://barakcohen.deviantart.com/gallery/#/d2vf4is העיצוב שונה אבל בקטנה רק הוזזתי דברים וקצת שיניתי צבעים פה ושם לא משהו שאמור לשנות את המחיר.. בקיצור אני מחפש מישהו שיקודד לי ויעשה כמה דברים שאני ארשום אותם פה בדף הראשי: יהיה את הברוכים הבאים ולמטה יהיה טקסט שאני כבר אכניס אחרי הקידוד בפרוייקט אחרון גם תיהיה תמונה וטקסט (תעשו לי את הטקסט כמו שיש שמה כאילו פרטי הפרוייקט כזה בבולט יפה וכל זה..) ושבתמונה יהיה את הכפתור של הזכוכית מגדלת שלוחצים עליה התמונה נפתחת בגדול למטה את הטייל הזה הלבן\אפור מה שיש שמה.. עבודות אחרונות: אני צריך שזה יהיה כמו שמה כזה תמונה שמתחתיה רשום את השם של האתר כמו שרשום שמה Hebits- israeli tracker ויש את החצים למעלה ולמטה שכאילו מדפדפים.. נראה לי שצריך לעשות את זה ב-JS.. יש הבנתי אתרים שיש בהם את הקודים האלו מוכנים ב-JS ככה שלא צריך לעשות מחדש פשוט למצוא ולהדביק פורטפוליו: זה יהיה פשוט דף עם תמונות קטנות ושלוחצים עליהם התמונה נפתחת.. (אני כבר יישלח לכם סקיצה של זה שאני יעשה בפוטושופ שתראו בדיוק איך לעשות) אודות\שירותים: זה פשוט דף עם טקסט אני כבר יכניס שמה טקסט אחרי זה צור קשר: אני צריך להשים שמה תיבת צור קשר אבל בפורטפוליו הקודם שלי היה לי מלא בעיות עם זה אז אני צריך מישהו שייקח מערכת צור קשר חינמית אני אפילו יביא וכאילו שיכניס לי אותה לשמה.. זהו.. יש עוד כמה דברים קטנים שאני כבר אסביר אם אני ייקנה ממכם התמורה זה כסף העברה בנקאית\פייפל או עיצוב אם אתם רוצים או הזמנה ל-TL ![]() תרשמו פה או שלחו לי בפרטי כמה\מה אתם רוצים בתמורה ואני כבר אדבר איתכם אני צריך מישהו מהיר שתוך יומיים ככה זה כבר יהיה מוכן וכמובן שיהיה תואם לדפדפנים ולרזולציות והכל שבוע טוב |
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
קידוד תיקני DIV נבדק בדפדפני הנפוצים (כולל מכשירים ניידים), ותואם לכל הרזולוציות הנפוצות (נבדק בין 640X480 ועד ל1920X1200)
לפרטים נוספים אודות הקידוד ואמצעי התשלום, צור קשר 050-3203238 - מועדף thedalet11@gmail.com - אימייל שיהיה שבוע נהדר ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|