|
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
someone100 - תקרא שוב את ההודעה שלי לא הבנת מה כתבתי. התכוונתי שעדיף לבחור מקדם אתרים שמתחייב אבל העלות שלו היא X2 ש"ח, לעומת מקדם אתרים שלא מתחייב ומבקש X ש"ח. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
"צימרים" "סקס" "הכרויות" לפרטי בבקשה. ואני לא צוחק אם אתה מוכן להתחייבות על תוצאות גבוהות יש לנו על מה לדבר. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תכתוב לי מה התשלום המדהים, אם הוא באמת כזה, קיבלת התחייבות. תבחר אתה איזה תחום שתרצה, יש לי אתרים שקידמתי בשלושתם. אני תופס אותך בכוונה במילה בכדי שבהמשך לא תכתוב דברים שאתה לא באמת מתכוון אליהם. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
בכל מקרה אני מחכה להצעת מחיר שלך, כתבתי תשלום מדהים כדי להבהיר את הנקודה שלי ושלך שלא משנה התשלום אלה העובדה שאתה לא יכול להתחייב למשהו כזה. אני מחכה למחיר שאתה דורש. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם אתה יכול להתחייב על דף ראשון במילה "עיצוב פנים" בטווח של שנתיים זה ריאלי? הרי גם אני יכול להביא כל אתר לדף ראשון אבל יש את מרכיב עלות-תועלת שמשום מה אתה לא מציין. אני קרוב ל-4 שנים בתחום ועל מה שאמרתי לעיל אני יכול להתחייב. אתה פשוט יוצר פה אשליה. חבל. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני יכול להגיד לך שבתחומים תחרותיים, לצורך העניין ניקח תחום שקשור לפורום: בניית אתרים, גם אם העלות תהיה גבוהה מאוד במשך כשנה (שנת הקידום), עדיין יהיה ניתן להחזיר את העלות ולצאת ברווח במהלך השנה הבאה. ואת זה אני כותב כאחד שהיה מקום 3 במילה בניית אתרים, לאחר שבמשך שנה הושקעו המון מאמצים וכספים, ולאחר מכן הכל הוחזר ואף הרווח היה משמעותי. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|