הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 07-07-10, 18:44   # 1
kondason
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

kondason לא מחובר  

ואם תמצא מקדם שמוכן להתחייב לך על תוצאות, בבקשה תפנה אותו אלי. אני אשמח להציע לו המון פרוייקטים בתחומים קשים, כמו סקס צימרים כלי עבודה . כמובן תשלום מדהים עם התחייבות.
  Reply With Quote
ישן 07-07-10, 18:59   # 2
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי kondason צפה בהודעה
ואם תמצא מקדם שמוכן להתחייב לך על תוצאות, בבקשה תפנה אותו אלי. אני אשמח להציע לו המון פרוייקטים בתחומים קשים, כמו סקס צימרים כלי עבודה . כמובן תשלום מדהים עם התחייבות.
אני בטוח שאמרת את זה בלי באמת בסיס כלכלי, אבל בכל זאת, בשביל להראות לך שזה כן אפשרי. אני מוכן להתחייב לך על תוצאות איך אני איתך? (ד"א אני במקרה מקדם 2 מהתחומים שציינת ונמצא במקומות הראשונים).

someone100 - תקרא שוב את ההודעה שלי לא הבנת מה כתבתי. התכוונתי שעדיף לבחור מקדם אתרים שמתחייב אבל העלות שלו היא X2 ש"ח, לעומת מקדם אתרים שלא מתחייב ומבקש X ש"ח.
  Reply With Quote
ישן 07-07-10, 19:39   # 3
kondason

מיני פרופיל

kondason לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי loading צפה בהודעה
אני בטוח שאמרת את זה בלי באמת בסיס כלכלי, אבל בכל זאת, בשביל להראות לך שזה כן אפשרי. אני מוכן להתחייב לך על תוצאות איך אני איתך? (ד"א אני במקרה מקדם 2 מהתחומים שציינת ונמצא במקומות הראשונים).

someone100 - תקרא שוב את ההודעה שלי לא הבנת מה כתבתי. התכוונתי שעדיף לבחור מקדם אתרים שמתחייב אבל העלות שלו היא X2 ש"ח, לעומת מקדם אתרים שלא מתחייב ומבקש X ש"ח.
להיפך, יש לי בסיס כלכלי. אשמ חלקבל ממך הצעת מחיר לביטוי:
"צימרים"
"סקס"
"הכרויות"

לפרטי בבקשה. ואני לא צוחק אם אתה מוכן להתחייבות על תוצאות גבוהות יש לנו על מה לדבר.
  Reply With Quote
ישן 07-07-10, 20:40   # 4
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי kondason צפה בהודעה
להיפך, יש לי בסיס כלכלי. אשמ חלקבל ממך הצעת מחיר לביטוי:
"צימרים"
"סקס"
"הכרויות"

לפרטי בבקשה. ואני לא צוחק אם אתה מוכן להתחייבות על תוצאות גבוהות יש לנו על מה לדבר.
אתה כתבת: "כמובן תשלום מדהים עם התחייבות."
תכתוב לי מה התשלום המדהים, אם הוא באמת כזה, קיבלת התחייבות.
תבחר אתה איזה תחום שתרצה, יש לי אתרים שקידמתי בשלושתם.

אני תופס אותך בכוונה במילה בכדי שבהמשך לא תכתוב דברים שאתה לא באמת מתכוון אליהם.
  Reply With Quote
ישן 07-07-10, 20:48   # 5
kondason

מיני פרופיל

kondason לא מחובר  

ציטוט:
אתה כתבת: "כמובן תשלום מדהים עם התחייבות."
תכתוב לי מה התשלום המדהים, אם הוא באמת כזה, קיבלת התחייבות.
תבחר אתה איזה תחום שתרצה, יש לי אתרים שקידמתי בשלושתם.

אני תופס אותך בכוונה במילה בכדי שבהמשך לא תכתוב דברים שאתה לא באמת מתכוון אליהם.
אני מתכוון לכל מילה, להבדיל מהמון אנשים אני לא מדבר סתם. סירבתי ללא מעט פרוייקט בגלל שדרשו התחייבות בתחומים ובביטויים שציינתי. את הביטוי "כלי עבודה" כן קידמתי ואפילו אני ב טופ 5 בביטוי הזה, ללא התחייבות.

בכל מקרה אני מחכה להצעת מחיר שלך, כתבתי תשלום מדהים כדי להבהיר את הנקודה שלי ושלך שלא משנה התשלום אלה העובדה שאתה לא יכול להתחייב למשהו כזה. אני מחכה למחיר שאתה דורש.
  Reply With Quote
ישן 08-07-10, 16:16   # 6
קספר השני
חבר בקהילה

מיני פרופיל

קספר השני לא מחובר  

ציטוט:

בתור אחד שמתיימר להבין בתחום אני נפעם מהתגובות שלך פה. אתה טועה ומטעה.
אם אתה יכול להתחייב על דף ראשון במילה "עיצוב פנים" בטווח של שנתיים זה ריאלי?
הרי גם אני יכול להביא כל אתר לדף ראשון אבל יש את מרכיב עלות-תועלת שמשום מה אתה לא מציין.
אני קרוב ל-4 שנים בתחום ועל מה שאמרתי לעיל אני יכול להתחייב.
אתה פשוט יוצר פה אשליה. חבל.
  Reply With Quote
ישן 08-07-10, 16:23   # 7
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי קספר השני צפה בהודעה
בתור אחד שמתיימר להבין בתחום אני נפעם מהתגובות שלך פה. אתה טועה ומטעה.
אם אתה יכול להתחייב על דף ראשון במילה "עיצוב פנים" בטווח של שנתיים זה ריאלי?
הרי גם אני יכול להביא כל אתר לדף ראשון אבל יש את מרכיב עלות-תועלת שמשום מה אתה לא מציין.
אני קרוב ל-4 שנים בתחום ועל מה שאמרתי לעיל אני יכול להתחייב.
אתה פשוט יוצר פה אשליה. חבל.
נכון, לא התייחסתי למרכיב של עלות מול תועלת מכוון שזה לא הנושא שעליו דובר. לא ברור מהתגובה שלך כל כך מהי עמדתך ולכן קשה לי להגיב לך. אבל אני אחזור ואומר שכן ניתן להתחייב לעמוד ראשון בגוגל ישראל בתחומים הכי תחרותיים בהתחייבות למספר חודשים הגיוני.

אני יכול להגיד לך שבתחומים תחרותיים, לצורך העניין ניקח תחום שקשור לפורום: בניית אתרים, גם אם העלות תהיה גבוהה מאוד במשך כשנה (שנת הקידום), עדיין יהיה ניתן להחזיר את העלות ולצאת ברווח במהלך השנה הבאה. ואת זה אני כותב כאחד שהיה מקום 3 במילה בניית אתרים, לאחר שבמשך שנה הושקעו המון מאמצים וכספים, ולאחר מכן הכל הוחזר ואף הרווח היה משמעותי.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום