|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
חבר וותיק
|
התוצאות מותאמות לפי מדינה ולפי שפה.. אני חיפשתי רק לפי מדינת ישראל, אתה חיפשת גם לפי עברית
# 52 |
חבר וותיק
|
אצלך זה מחפש בעולמי דרך ה API.
הנתון הזה בכלל לא נחוץ ולא נכון עבור המטרה של התוכנית, אלא אם אפשר לסנן תוצאות שיוצגו בדיוק לפי מה שמופיע שאתה מריץ חיפוש מישראל. במידה והמילת מפתח והשימוש שלך הוא עולמי, ה API צודק. בקיצור צריך לראות אם אפשר בכלל להגיע לנתון שמגיע מחיפוש רגיל, כי לדעתי זאת המטרה. |
![]() |
![]() |
# 53 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
פרטים נוספים על הפרמטרים האפשרים ניתן למצא פה: http://code.google.com/apis/ajaxsear...l#_intro_fonje |
|
![]() |
![]() |
# 54 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה גם שהגיונית אין סיבה להשתמש ב API אם הוא לא משרת את המטרה שלו.. ![]()
![]() |
# 55 | |
חבר וותיק
|
אז איפה זה הפלט??
ציטוט:
אולי במידה והיית מבצע אותה מספר כפול ביום(4000-8000 קריאות ביום) כן היית נחסם |
|
![]() |
![]() |
# 56 |
חבר וותיק
|
ח'ברה אני חושב שהגענו פה לכמה מסקנות סופיות, וחבל להמשיך את הדיון סתם ולחפור:
א. xml http request - השם של האובייקט שמשתמשים בו כדי ליצור פעולת ajax(לכל העקשנים- חלאס!! בחייכם! יש ויקיפדיה, יש אינטרנט, יש גוגל, תלמדו ajax בלי מחלקות למינהם ותבינו. מילא זה היה מושג לא ברור, אבל זו מילה במילה!!!!!!!!) ב. ה-api עדיף באופן חד משמעי מבחינת נוחות, קלות, ביצועים, סדר של הקוד, תעדוף בגוגל וכו'. ג. תשמרו על הקוד שלכם פשוט(KISS - KIP IT SIMPLE & STUPID)- זה תמיד עובד ויותר טוב. |
![]() |
![]() |
# 57 | ||
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ציטוט:
ד"א כותבים KEEP ולא KIP ואתה יכול לחפש איפה שאתה רוצה, יש ויקיפדיה , יש אינטרנט יש גוגל.....
![]() |
# 58 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 59 |
חבר וותיק
|
הבנתי והחכמתי אבל לא מצאתי דוגמא לAPI שמחזיר פלט כ XML או בכל דרך אחרת שאני יכול לקחת משם "נתונים" דרך PHP
תודה |
![]() |
![]() |
# 60 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
הרבה יותר נוח לעבוד איתו מאשר עם XML. לדעתי יש תמיכה מובנת ב-PHP ל-JSON. אם לא, באתר הבית של JSON תוכל לקבל קוד מוכן לזה |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|