|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Guest / אורח
|
מעוניין בהצעת מחיר ל-2 מערכות בPHP
שלום רב,
אני מעוניין בהצעת מחיר (כרגע רק בהצעה, לא בטוח שאזמין כרגע) לשתי מערכות בPHP. אפשרי הצעת מחיר לאחת מן המערכות או לשתיהן ביחד (איך שמתאים לכם) 1. מערכת מאמרים זה מה שאמורה לכלול המערכת: - פאנל ניהול מאובטח הכולל: הוספת מאמרים, עריכה ומחיקה, חלוקה לפי קטגוריות (הוספה עריכה ומחיקה). - בדף הוספת מאמר - חובה שיהיה ממשק עריכה מתקדם (כמו פה בפורום כשמוסיפים הודעה), על מנת שאוכל לעצב את הטקסט לכל מאמר בנפרד. - וכמובן הדף שמציג את המאמר והדף של הקטגוריות והקטגוריה הנבחרת. - לכל דף של מאמר יצורף בלוק תגובות של הגולשים הכולל את התגובות של הגולשים על המאמר - לכן יש להוסיף לפאנל ניהול את הניהול תגובות + אפשרות של האדמין לאשר תגובות לפני פירסומן - במקום בו ניתן להוסיף את התגובה/תגובות יש להכניס ממשק עריכה מתקדם (כמו פה בפורום כשמוסיפים הודעה) על מנת שיהיה נוח לכתוב תגובה, כנ"ל גם בניהול התגובות שתהיה אפשרות לעריכה תגובות עם ממשק כפי שציינתי כאן. 2. מערכת מעקב אחר פרוייקטים - ללקוחות - צרו עימי קשר על מנת שאוכל להעזר בכם על מנת לאפיין בברור את מה שאני רוצה. ולפי האיפיון אבקש הצעת מחיר. * יש לציין שהקוד של המערכות חייב להיות תיקני. רק מתכנתים אשר רשומים בחוק ומספקים קבלות שיצרו עימי קשר. השאירו לי כאן הצעת מחיר בתגובה להודעה זו, או שלחו אליי הודעה למייל הזה: *בשתי האפשרויות הללו חובה לציין כמה שנים ניסיון יש לכם בתחום, עבודות קודמות להתרשמות וכמובן הצעת מחיר. לגבי המערכת השנייה, צרו עימי קשר בסלולרי: על מנת שאוכל לאפיין עמכם את המערכת ולקבל הצעת מחיר. כאשר אתם נותנים לי הצעת מחיר קחו בחשבון את הדבר הבא: יש לציין כי המתכנת/ים אשר יכינו עבורי את העבודה - אם תעשו עבודה טובה, סיכויים מאוד גדולים שתקבלו ממני עבודות תיכנות נוספות (לא מעט) לעבודה שוטפת (לפי תשלום מוגדר פר פרוייקט) תודה מראש, גיל שפירא. Last edited by s-g-s; 04-05-10 at 23:59.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Guest / אורח
|
ל dumper תודה לך אבל אני צריך את המערכת - בPHP.
אשמח לקבל עוד הצעות ![]() המשך יום נעים, גיל שפירא. |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
שלום לך,
בקשר למערכת מאמרים - ניהול מאמרים, עריכה, מחיקה, הוספה וכו'. מחיר : 500 ש"ח. בקשר למערכת מעקב, צור קשר ותקבל מחיר. המערכות נבנות בשפת PHP. אנו עסק רשום כחוק. הינך מוזמן ליצור קשר טלפוני על מנת לקבל עבודות קודמות. טלפון : 050-7442744 המשך יום נעים |
![]() |
![]() |
# 5 |
Guest / אורח
|
אשמח לקבל הצעות נוספות
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|