|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
Guest / אורח
|
![]() שלום רב וחג שמח,
שמי גיל שפירא, מעצב גרפי ואתרי אינטרנט. לצורך הרחבת תיק העבודות שלי ולכבוד החג, אני מעצב בחינם 5 אתרים תדמיתיים לעסקים שונים *ל 5 העסקים שאבחר מבין כל בקשותיכם, אני אעצב אתר תדמיתי. מי שמעוניין בעיצוב חייב לעמוד בקריטריונים הבאים: 1. עיצוב האתר התדמיתי יעוצב אך ורק לאנשים בעלי עסקים רשומים בחוק שיש להם אתר אינטרנט קיים / בבניה ויעלה תוך חודש מיום קבלת העיצוב. 2. לאחר קבלת עיצוב האתר יושם באתר (בתחתית העיצוב) קרדיט לעסק שלי + קישור לאתר העסק שלי. 3. חל איסור על מכירתו של העיצוב. עומד בקרטיריונים? הגש בקשה לעיצוב אתרך לפי הנתונים הבאים בתגובה (רק בתגובה ולא בשום אופן אחר - בקשה שתגיע שלא בתגובה להודעה זו - תדחה אוטומטית) להודעה זו: ציטוט:
* העיצוב כולל קובץ PSD בלבד (קובץ מקור), ללא פלאש, חיתוך, תיכנות או כל דבר אחר. ** אני ראשי לבטל / לשנות את תנאי המבצע ולבטל הזמנות שקיבלתי ממבצע זה, מכל סיבה שהיא, לפי החלטתי. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - בנוסף אני מציע למכירה את העיצוב הבא: http:///hosting.png הוא מיועד לחברת איחסון/פתרונות אינטרנט. מחיר העיצוב (עם הלוגו): 600 ש"ח בלבד. מחיר העיצוב (ללא הלוגו): 500 ש"ח בלבד. אמצעי תשלום: העברה / הפקדה בנקאית או בpaypal מעוניין בעיצוב? צור קשר באפשרויות הבאות: 1. בנייד. ( אני זמין כמעט 24 שעות ) 2. בדוא"ל. 3. בסקייפ. 4. בהודעה פרטית תודה וחג שמח, גיל שפירא Last edited by s-g-s; 04-04-10 at 17:27.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
שם מלא:מאור גטר
גיל:15 שם העסק:Geter-Serv כתובת אתר העסק (במידה ויש):http://geter-serv.net סטטיסטיקות של אתר עסק (במידה ויש):--- טלפון סלולרי (חובה - אפשרי לתת את המספר בפרטי):תקבל בפרטי אם אני יתקבל אימייל:maorgeter@gmail.com סקייפ (במידה ויש): מסנג'ר(במידה ויש): maor2114@walla.com
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|