|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
לא ברור למה אתה מחפש בניית חנות כאשר רמת הידע הטכני שנחוצה בחנות כזאת היא ענקית וגם אני מתקשה להאמין שתמצא כאן איש מקצוע ראוי .
למה לא תשתמש בחניות שקיימות בקוד פתוח או חנות באחד החברות הטובות בארץ כמו כן אפשר לחתום על חוזה שכירות בחלק מהחברות. בהצלחה....
# 2 |
חבר על
|
היי רז,
אם העבודה לא לחוצה (כלומר, זמן הבנייה שלה ארוך יחסית), תדבר איתי (יש לך את הפלאפון - זה רון).
# 3 | |
א.פורום תוכנה
עסק רשום דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
אתה לא יודע את טיב האבטחה במערכת קוד פתוח, ולא שולט ברזיה, כמו שאתה רוכש מערכת ממתכנת שבונה אותה מ0... |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
טיב האבטחה הסופית של מערכת שנבנה מהיסוד יהיה הרבה יותר גרוע מכך בטח ובטח שהדבר לא עדיף על התאמת מערכת קיימת לדרישות.
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
מערכת בקוד פתוח כל אדם יכול לראות את הקוד שלה ומכאן הדרך לניצול פרצות אבטחה קצרה מאוד. מצחיק לראות כמה שטויות דיברת באשכול הזה (לא ימצא כאן אנשים מתאימים ? קוד פתוח עדיף ? נו...טוב). * הייתי חייב להגיב מכיוון שאתה מטעה את פותח האשכול, אני לא אגיב בנושא הזה יותר כדי לא להרוס אותו, אבל אתה מוזמן לפתוח על זה דיון בפורום תכנות ![]()
קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני Last edited by Ron | CSite.co.il; 23-12-09 at 23:00.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|