|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Winner
|
אם אתה קפיטליסט שמתכנן לעשות כסף על הגב של אחרים אז כנראה שבית ספר הוא באמת בזבוז זמן בשבילך (אתה לא הזה שהולך להפגנות של חד"ש?)
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתה חושבב שאני לא יודע את זה? שמע זה שאתה מתעסק בשיווק זה יפה וגם אני משווק, וזה שאתה לומד מהצד ועושה דברים זה כול הכבוד, אבל בית ספר אתה חייב- כול עוד לא גילית את הגלגל .. אבל בקטע של התבנית אתה צודק, אבל אין מה לעשות.. אתה חייב ללמוד כי זה הדבר היחידי שלפחות בטוח יהיה לך בצד, ואז אם לא ילך לך לבד תוכל ללכת על ה"זרם".. אבל שמע זה פשוט כיוונים שונים, אם אתה למדת לתכנת בבית והתחלת לעבוד במיקרוסופט, או בין אדם עם תעודות שלמגד לתכנת יבוא למיקרוסופט - עם רמת תכנות יותר נמוכה משלך - יקחו אותו. וגם זה שניכם אותו דבר, פשוט כול אחד עבר תהליך שונה. ועכשיו אל תטפס בטפל - מיקרוסופט לא מיקרוסופט, או חברה או שמות, תתרכז בעיקר. וחבר'ה, כול מי שהוא חושב שהוא יכול בלי בית ספר ככה , אז בעיקרון יש לי 2 נקודות להבהיר.. ברמת העיקרון איתי אתה צודק פה, אבל אין מה לעשות, אתה חייב ללמוד. ודבר שני אני למשל עכשיו יכול לפרוש, אבל אחרי זה לא יהיה לי עתיד עם משהו ביד בבטוח.. איך אני יסביר לך, כמו בניין גבוה, אבל בלי ריצפה..
![]() |
# 13 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כן, גם לי יש עסק - ולא כמו כול החבר'ה פה עם עסקי אחסון אתרים, שלי משהו באינטרנט, אבל משהו אחר, ראש אחר, וסגנון אחר, ולא הוסטינג או משהו. ואם אתה רוצה להיות עצמאי למשל , יכול להיות שתצליח ובגדול - אבל בית ספר עכשיו יתן לך כלים ויעזור לך להצליח, וכול אלא שלא למדו והצליחו - אם הם היו לומדים הם היו מצליחים יותר טוב. בדוק.
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אני אכניס לכם פן טיפה אחר ממה שראיתי בתגובות -
ממש לא קשה להוציא תעודת בגרות מכובדת עם ממוצע 85 וגם לא להשקיע מי יודע מה. תבחרו עיוני משהו שיהיה קל ונגמר הסיפור. תאמינו לי שה5 שעות שאתם צריכים להיות בבית ספר לא יפגעו במה שאתה אוהבים ומתעניינים. תעודת בגרות זה דבר בסיסי מאוד וחבל סתם לפרוש מזה כי זה באמת שטויות. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
זה בדיוק מה שהסברתי ל KingSnake
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
באופן אישי, עכשיו סיימתי כיתה י' מוגברת - הוגשתי על 100 במתמטיקה (05+06), 100 פיזיקה (מכניקה), 98 היסטוריה ו 95 לשון (שזה הציון הכי גבוה שהמורה הגישה) + אני לומד באונ' פעמיים בשבוע - 4 שעות לתואר ראשון ואני עובד כמתכנת ובאמת שיש לי הרבה עבודות, כל הזמן יש לי מינימום 2 עבודות פעילות.
ועם כל זה, אני מספיק לצאת פעם בשבוע, ללכת למכון כושר ולהיפגש עם חברים. הכל צריך לדעת איך לנהל נכון את הזמן שלך - אם אתה מצליח אתה באמת יכול להנות מכל העולמות ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עוד לא התבגרת אתה חושב שאתה יודע הכל, זה טבעי, אבל מתיישהו זה יעבור לך. השאלה שנותרה היא: האם זה יהיה מאוחר מידי? |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
הוסטסניון
|
בתקופת הבגרויות שבוקשי יש לך זמן לעצמך זו תהיה בעיה, לפחות זו הייתה הבעיה מבחינתי, אתה תהיה חייב לוותר על דברים כמו שינת צהריים, להיפגש עם חברים במשך כמה שעות, לסוע לטיול של מס' ימים בלי להיות מחובר ללפטופ ולסלולרי 60% מהזמן...
|
![]() |
![]() |
# 19 |
Winner
|
שמע אני סיימתי השנה י"ב
אני עובד כבר יותר משנתיים בקידום אתרים ומתאמן 5-6 פעמים בשבוע באתלטיקה עד החופש הייתי מאוד - מאוד - מאוד עמוס ואני אומר לך באחריות בית ספר זה הכי הכי הכי חשוב אז אל תעשה טעויות שתצטער עליהם כל החיים לא שווה לך בשביל משכורת של 3000 ש"ח לקבל נכשל במתמטיקה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|