|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שלום רב שמי רומן אני בן 21
סוג העבודה: תכנות PHP ואו קידוד יש בידי אינדקס של עסקים מקודם בגוגל בצורה מעולה ויביא לך הרבה מאוד חשיפה מבעלי עסקים (מאות כניסות ביום) אני מעוניין לחדש את האתר את המערכת ואולי גם את העיצוב. (במידה ותיהיה מעוניין לקבל לינק תגיד לי ואני אשלח לך בפרטי אני פשוט לא מעוניין לחשוף כאן את האתר) |
![]() |
![]() |
# 15 |
אחראי פורום
|
הגיעו אליך הרבה בקשות, למרות זאת אנסה את מזלי.
מערכת אינדקס אתרים שם: גיא. סוג עבודה: בניית מערכת PHP - אפיון: מערכת אינדקס אתרים בעברית (כל אתר מוסיף את אתרו לאינדקס, אפיון של האתר), באינדקס בכל אתר מוצג הPR שלו, מדד אלקסה ותמונה של האתר. כמובן, הכל מסווג לפי קטגוריות. דומיין: אם זה חשוב, בפרטי. מאחר ואני לא רגיל לקבל דברים בסדר גודל כזה בחינם, אנסה לחשוב על תמורה הולמת...בכל מקרה, מקווה שתבחר בי ![]() המשך ערב נעים.
# 16 |
תרם רבות להוסטס
|
כל הכבוד על היוזמה. לא הרבה מציעים בפקטו דברים בחינם. (: בכל אופן, אנסה את מזלי...
בכל אופן, אני גם ממש זקוק למשהו בסגנון... להלן הפרטים שביקשת ואחר כך אפיון מלא עם יותר פרטים. שם: אורי. סוג עבודה: בניית מערכת ניהול תוכן בסיסית. אני יודע לקודד אז אחסוך זאת ממך במידה ונסכם על משהו... דומיין: www.palletown.co.il יש לנו שרת מסודר ומעולה. עכשיו לפרטים\אפיון... אז ככה, האתר שאני מנהל שהוא כרגע רק קהילה קיים ברשת כבר 8 שנים והוא עוסק בסדרות אנימציה יפניות (אנימות) וקומיקס יפני (מנגות) ומנסה לאחד את כל המעריצים הרבים הקיימים לנושא בישראל, והם רבים. יש לנו הרבה גימיקים וכלים מיוחדים אבל בלי PHP אנחנו אפס, נאדה, גורנישט. כל הקטע הזה של אנימה ומנגה תופס חזק בארץ וכל מה שצריך זה אתר טוב שמציע מידע ועדכונים שוטפים. האתר הזה הצליח המון בעבר כי בתכלס היה לנו הרבה יותר כלים וגם הייתה הנהלה אחרת, אבל מאז שומדבר לא מצליח רק כי אנחנו לא מצליחים להחזיק מעמד ללא PHP. אף אחד מאיתנו לא מספיק טוב בתחום, אני עצמי לומד כרגע את השפה ועד שאדע אותה אני לא חושב שהאתר יכול לחכות... אז ככה, האפיון למערכת- מה שצריך הוא לא גדול מדי. צריך מערכת חדשות מינימלית של תמונה, שם מעדכן, תאריך, נושא, עדכון ואפשרות של הגולשים להגיב. אפשרות למיין את העמודים באתר לקטגוריות נפרדות (לא כתגים). האתר בנוי בצורה שיש לו באר גדול בראש עם מדורים, ותפריט ימני בצד עם אפשרויות. בכל מדור (קטגוריה כלומר) יופיע בתפריט הימני הלינקים של המדור והקטגוריות שלה עם העמודים בפנים. משהו שאפשר לסדר בעזרת קצת if ו-switch, רק שאני עצמי עדיין לא יודע איך לבצע את זה. אפשרות לחפש באתר, להגיב לכל עמוד באתר, וזהו, אין צורך ביותר מזה. הפורום שלנו בעל הצלחה ענקית והוא יחסית לא פורסם ממש. הוא טיפה מתחיל למות כי הגולשים מחכים לאתר והוא לא מגיע, מהסיבות האלו. ו-וול... אנחנו די זקוקים לעזרה מאיזשהו מתכנת. אני אשמח ואודה לך אם תעזור לנו. בגלל שאתה עושה את זה בחינם אני עדיין מתעקש שאם נסכם על משהו גם נסגור על איזושהי תמורה. אני מעצב כבר 6 שנים, אני אתן לך כל מה שאתה צריך בנושא הזה. אם צריך, המסנג'ר בחתימה. (אייסיקיו לא פעיל כבר, אבל אם יהיה צורך אני אתחבר לשם) תודה לך. Last edited by RayZ; 13-06-09 at 10:50.. |
![]() |
![]() |
# 18 | ||
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() ציטוט:
![]() בנתיים נבחרו 2 אנשים מתוך 3 , המבצע בתוקף עד יום שישי.
![]() |
# 19 |
חסום
|
שם: אביב
עבודה:אני צריך מערכת ניהול תוכן PHP האתר: www.bong.co.il פרטים ליצירת קשר: avivmanor8@gmail.com מסן. מקווה שתבחר אותי אני גם יכול להחזיר לך טובה שאני יהיה מעצב צמוד שלך גם בחינם. שיהיה לך יום טוב,אביב. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר חדש
|
שם: אהרון
סוג עבודה: קידוד / בניית מערכת PHP - במידה ובחרת בקידוד , יש להציג את העיצוב - במידה ובחרת בבניית מערכת PHP יש להציג אפיון מלא: יש לי כרגע קהילת פורמים ממש ממש מתקדמת ובצורה ענקית אני מעוניין בבנית מערכת העלאת תמונה כמו שיש SIZ וכל אלו גם שתהיה מיוחדת לקהילת הפורמים, אשמח לתשובה חיובית ותודה על היוזמה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|