|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
[מכירה] אתר לצפייה ישירה בסרטים בין הגבוהים בתחום למכירה
למכירה אתר סרטים לצפייה ישירה, יש באתר כמות ענקית של סרטים בלתי נתפסת מעל 700 סרטים (בין האתרים שיש בהם הכי הרבה סרטים ברשת אם לא הכי גדול) בנוסף יש 450+ פרקי סדרות באתר שזה בס"כ 11 סדרות.
האתר מסודר, ויש פאנל ניהול איכותי לאתר ולפורום (יש גם פורום) קהילה דיי קטנה אך מתפתחת לה קהילה ויש הודעות בפורומים, קטגוריות סרטים פורום הכל מסודר ונוח מקצועי, אפשרות ניהול בפורטל איזורי פרסום לאשר סרטים שנוספו ע"י הגולשים, להשהות משתמש, לשנות כותרת הפורום או הפרורטל, ועוד מספר רב של אפשרויות פאנל ניהול מקצועי נוח ובעל דיי הרבה אפשרויות ניהול האתר. לבנתיים מה שאמרתי זה שיש מאות סרטים מערכת ניהול תוכן מקצועית נוחה *מותאמת בידיוק לצורך אתר צפייה ישירה ופורום בשלבי התקדמות קהילה והודעות על בסיס יומי. עכשיו: הקידום בגוגל האתר מקודם בגוגל במילים החזקות והמשפיעות ביותר, וממוקם במיקומים הגבוהים שזה מ1 עד 4 שמכניסים אלפי כניסות כל יום, מכל מני מילים שונות בגוגל גוגל לאתר יש PR1 אמנם כי ניפתח ממש לפניי העידכון לא לקח זמן לתפוס תאוצה, אך עכשיו אני סבור כי הPage rank יעלה, מאז המיקומים עלו, וגוגל הוסיף את האתר להשלמות האוטומטיות שלו וגם הוסיף לאתר Site Links הקידום בגוגל עובד חזק והכניסות מגוגל מגיעות בכמויות חוץ מזה לפורטל יש מספר רב של כניסות יחודיות מכל מניי אתרים, וגם הרבה כניסות שנכנסות לבד אטרקטיבי ורווח טוב מהאדסנס. הפורטל נמכר הכל כולל הכל, כולל פורום פורטל, ודומיינים (ישראלי, ועולמי), ממש הכל כל החבילה. סיבת מכירת האתר : קושי לעבוד יחד 2 שותפים, ומעבר שלי לתחום הפקת המוסיקה. לעוד פרטים, רק רציניים, צרו עימי קשר באייסקיו 2177777 או במייל: תודה רבה ושיהיה המשך יום נעים.
# 5 |
חבר מתקדם
|
אני כתבתי הצעה לגביי האתר, עוד פרטים לגביי המכירה תוכלו ליצור קשר אם מנהל האתר בפרטים שנכתבו בהודעה הראשונה שלי באשכול, אני בטוח שהוא ישמח לענות לתשובות שלכם.
וד"א, אדסנס מעלים עין מעסק צפיות ישירות, ורוב האתרים עושים כסף מעולה מאדסנס. שיהיה בהצלחה ושבוע טוב לכולם.
# 8 |
חבר מתקדם
|
לשני האחרונים שהגיבו.. תראו מה כתבתי מעליכם.
# 9 |
חבר מתקדם
|
בגלל שאני לא מוצא איפה לערוך את ההודעה שלי אז הנה מייל + מסנג'ר :
orinsane@hotmail.com
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|