|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 22 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
אין דבר כזה 100 אחוז גם בפאיפל אתה לא מקבל 100 אחוז!
תלוי בסוג החשבון שלך, אם אתה חשבון עסקי בפאיפל אתה משלם אחוזים על הסכום הנכנס, משתנה אם שלמו לך באשראי או אם שלמו לך מהמאזן שלהם בפאיפל אז התעריף זול יותר. לגבי סליקה : 1. אתה חייב להיות עסק רשום. 2. חברות האשראי יגבו ממך בין 2-3.5 אחוז לכל עסקה ויש להם מינימום עמלות בחודש שאם לא תגיע למינימום תצטרך לשלם אותו. 3. חברת סליקה לא תספק לך את כל הנדרש, אתה חייב גם מישהו שיבצע את הסליקה הזו. אם זה דרך האנטרנט אז יש את טרנזילה ועוד כמה שמתממשקים למספר ספק שתקבל מהחברות אשראי ואז זה מעביר אליך ישירות את הכסף, הם לא יקחו ממך אחוזים מהעסקאות שלך אבל הם יחייבו אותך בתשלום חודשי קבוע על השירות. העמלות מינימום שאתה צריך לשלם +- בחודש לחברת האשראי והסולקת הוא כ-100-150 שקל. יש היום כמה חברות שחוסכות לך את כל הכאב ראש הזה ולוקחות ממך על הכל סכום של 5-6 אחוז בערך ויכול לרדת עד 3 אחוז ככה שאם העסק שלך קטן ומתחיל אולי כדאי לך לשקול להתחיל שם ואם תראה שבאמת יש לך הרבה עסקאות אז כדאי לך להחזיק מספר ספק שלך לבד ולסלוק אשראי בעצמך. החברות צד ג' האלה משלמות לך שוטף + 30 ככה שאם אתה מחייב מישהו היום אז אתה תקבל את הכסף רק בסוף חודש הבא ישירות לחשבון שלך. אני באופן אישי גובה אשראי לעיתים נמוכות יותר ולכן אני משתמש בחברה כזו. ההתחלה היא עם 5.5 אחוז ומשם אתה יכול עם הזמן לרדת בעמלות. שיהיה בהצלחה!
![]() |
# 23 | |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
עכשיו בבקשה תסבירו לי את כל התהליך אני נרשם כעסק איך אחרי זה מה אני עושה לאן ללכת כמה זמן לוקח מה לעשות וכ'ו אני רוצה לעשות את זה |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|