![]() |
# 1 |
אחראי פורום שמות מתחם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מנהל לאתר חדש
קודם כל שלום.
שמי עידן למי שלא מכיר ואני בן 22. בעבר הרחוק הקמתי וניהלתי את Ez-forum.net שסיפק שירות פתיחת פורום לכל משתמש. יש ברשותי מערכת חדשה ומתקדמת (כמובן עם רשיון חוקי) לפתיחת פורומים מסוג PHPBB 3 ואני מעוניין להקים אתר חדש. מי שלא מכיר, בשיא של ez-forum שזה היה אחרי כחודשיים מהפתיחה כבר היו לו בסביבות ב- 8000 כניסות ייחודיות ביום. כמו כן, יש לי גם דומיין forumer.co.il שהוא אופטימלי לשירות ואני אספק את האחסון. טוב, אז אחרי כל ההקדמה הזאת אתם בטח שואלים מה אני מחפש? 1. כל אחד מעל גיל 16. 2. ידע בסיסי ב-PHP (לתרגום המערכת לעברית) - יתרון גדול! 3. ניסיון בניהול אתרים (מכל סוג). 3. לפחות שעה השקעה יומית. 4. התחייבות להקמת האתר תוך חודש. התמורה תהיה חלוקת הרווחים 50%/50%. רווחים יהיו מ-SMSים (יש כבר חשבון פרטי פעיל ב-MicroPay), פרסומות פרטיות ואדסנס. אני אומר לכם כבר עכשיו, לי לא יהיה זמן לנהל את האתר, כל האחריות היא עליכם. כשיהיה לי זמן אני כמובן אעזור. זאת הזדמנות פז ולא מצריכה שום השקעה כספית מצידכם. פנו אלי אך ורק באימייל: shreders.(@).g.m.a.i.l.com חובה לציין בפניה: 1. פרטים אישיים (גיל, מיקום, פרטי התקשרות וכו'...) 2. ניסיון 3. למה אתם חושבים שתתאימו. אני מעוניין להתחיל להריץ עניינים כבר מחר אם ימצא מישהו. תודה רבה ולילה טוב!
# 3 |
חבר מתקדם
|
ב"ה
אם לי אין ידע ב PHP ! אשמח להצטרף ולעזור בהכול!
# 4 |
חבר מתקדם
|
במה האתר יעסוק?
# 8 |
חבר על
|
היי עידן,
אם העבודה כוללת תשלום, אנחנו ב-2weblink נשמח לעשות זאת. הצוות עובד כיום על עדכון מספר אתרים, ביניהם עולם הירחונים, File2Net ועוד בברכה, אלון. |
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
תודה רבה על כל הפניות.
אל חלקכם חזרתי ויש חלק שעדיין לא חזרתי אליכם. אני אעבור שוב על האימיילים שלכם ואתן תשובה סופית ביומיים-שלושה הקרובים. שוב, תודה רבה. אין צורך לשלוח עוד פניות, יש כבר מספיק.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|