|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בוא נגיד שהוא יקבל תביעה... עצם העובדה שלחפש את הבן אדם שעכשיו עובד על האתר ולשפוך כספים כדי לתפוס אותו למסור לו את התביעה, לזמן אותו לבית משפט, לשלוח נציג לארץ, אף אחד לא יבזבז את הזמן עליו.
מעבר לזה, כל עוד הוא לא מנסה לעשות כסף על המותג ספיידרמן פותר אותו מתביעה. עצם העובדה שהוא לא מאחסן את הסרטונים על השרתים שלו, פותר אותו גם. ובוא נגיד שאם הוא יקבל תביעה, אני מבין שכל שאר האתרים שקוראים לעצמם "האתר הרישמי של...", "אתר המעריצים של..." גם יקבלו תביעה נכון?... תפסיקו להפחיד אנשים שמנסים להצליח, כל עוד אתם לא משפטנים תשאירו את זה בצד.. ובוא ניקח עכשיו ברצינות את הדבר הכי הכי קיצוני.. לפני שהוא יקבל תביעה, הוא יקבל אזהרה להוריד את האתר. בנוגע לדומיין: בעייתם של בעלי המותג "ספיידרמן" שלא רשמו את הדומיין לפניו, זו אך ורק בעייתם האישית בלבד. בהצלחה עם האתר, ממש אהבתי אם כי הייתי ממליץ להוסיף עוד קצת תכנים על מנת "להעשיר" את האתר ואת התוכן והקידום שלו בגוגל. כמו כן, תוסיף קצת פרסומות של גוגל כדי שתוכל להחזיק את האתר. המון בהצלחה.
![]() |
# 2 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה שאתה אומר זה שעד שלא שולחים אזהרהה\תביעה אז זה בסדר לפתוח אתר לא חוקי. זה בדיוק כמו שתגיד שאם אתה גונב ולא תופסים אותך זה בסדר. זה פשוט מוטעה מהיסוד. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תאמין לי שמה שאני אומר מבוסס ומבוסס טוב... וסתם טיפ: חפש את הסיפור שעומד מאחורי הדומיין 'מקדונלס' תבין שאם יתעוררו בעלי המותג של ספיידרמן, אתה דיברת עם המיליונר הבא...
Last edited by Hanan; 16-04-09 at 09:45.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|