![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת לביצוע עבודה.
דרוש מתכנת לבניית גלרייה פשוטה:
שיהיה במערכת הוספה ומחיקה של קטגוריות והעלאה של תמונות מרובות זתומרת לדוגמא:8 תמונות בבת אחת. להשאיר כאן מחיר + פרטים ליצירת קשר ואני כבר אצור איתכם קשר. מבקש לא לפנות אלי וללא תגובות מיותרות שלא קשורות לנושא. תודה רבה ולילה טוב, מתן כהן. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
שלום,שמי אלי רוטנברג
אני מציע את עצמי לעבודה מחיר : 50$ , תשלום בPP דרכים ליצירת קשר- מסנג'ר : eroten@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
שלום מתן,
יש לי מערכת גלרייה אשר בניתי בעבר (כבר מוכנה), יש רק צורך להתאים אותה לאתר שבו אתה רוצה לשים אותה, המערכת כוללת יצירת thumbnail לתמונות. המחיר הינו 500 ש"ח. אם תהיה מעוניין צור קשר בהודעה פרטית (לא מעוניין לפרסם פשוט על גבי הפורום את דרכי יצירת הקשר שלי, אלא רק באופן פרטי) תודה וערב טוב, שניר. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
גם אני יציע את עצמי למערכת גלריות עם :
גישת מנהל - הוספת גלריות שונות + תמונות לכל גלריה - 10 כל פעם. במערכת עצמה - גלריות הכי נצפות, גלריות חדשות ותצוגה של גלריה כמו באתרים של מסיבות תמונות מוקטנות בצד ובלחיצה מוגדלות. המערכת באה עם הכל במחיר של 550 ש"ח. מקבלים גם חשבונית. פרטים במסנגר adlbadl@hotmail.com פלאפון 0509490400 אני יראה לך גם דוגמא של המערכת על אתר קיים שקנה ממני את המערכת. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
מערכת גלריית תמונות מותאמת לצרכים שלך.
+ אפשרות שילוב יפה של JS ללא תוספת תשלום במחיר 400 ש"ח . 050-8506262 gidonle@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
250 ש"ח.
yard2010 [at] gmail.com אם אתה מעוניין.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|