|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר]מאגר גדול לאתר משחקים-בדיחות
שלום לכולם
יש לי מאגר גדול במיוחד של משחקים+בדיחות הנה הפירוט: יש לי מסד של 1700 משחקים שזה אומר,שם שלהם בעיברית,שם באנגלית וקטגוריה שלהם שרת חינמי שעליו יש את כל הקבצים של המשחקים (SWF)+התמונות של המשחקים (GIF), השמות של המשחקים(חוץ מהסיומת) זהים לחלוטין ככה שיהיה ממש קל להתאים בין תמונה למשחק הקטגוריות הם: משחקי ילדים= 164 משחקים משחקי ספורט=165 משחקים משחקי פעולה=570 משחקים משחקי מרוצים=67 משחקים משחקי בנות=83 משחקים משחקי לוח=71 משחקים משחקי קלאסיקה=64 משחקים משחקי יריות=77 משחקים משחקים שונים=413 משחקים משחקי חידות =43 משחקים לכל המשחקים יש את הקובץ משחק+תמונה ----------------------------------------------------------- בדיחות: בדיחות כלליות =591 בדיחות בדיחות פוליטיקה=94 בדיחות בדיחות בעלי חיים=95 בדיחות בדיחות עדות=500 בדיחות בדיחות קרש=491 בדיחות בדיחות דת ואמונה=195 בדיחות -- לסיכום החבילה כוללת: *מאגר של כ 1700 משחקים-שם בעיברית, שם באנגלית *שרת חינמי שעליו התמונות +הקבצי משחק של המשחקים *מאגר של 1966 בדיחות בעיברית אני מעוניין לקבל הצעות מחיר לכל החבילה הזאת בפרטי/כאן כתגובה ללא שום תגובות לא קשורות! בהצלחה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|