|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר על
|
סוף סוף העלת אתר עידן
![]() בתור מתכנת שעבד עם קידוד של עידן אני רוצה להגיד שממש נוח לעבוד עם הקידוד שלו, פשוט מושלם. בהצלחה ![]()
# 32 |
חבר מתקדם
|
בונא אתם לא מבינים מה זה שיווק עצמי ? נו באמת תפסיקו את הברברת הזאת.
לגבי האתר, אהבתי , אבל המטוס הזה למעלה באמת שראיתי אותו בהרבה מאוד מקומות, חלק מהם גם מדריכים לקידוד PSD אז אם לקשר באסוציאציות זה לא מועיל לתדמית. אבל חוץ מזה נחמד מאוד. |
![]() |
![]() |
# 33 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ושוב, לא. ![]() The Chosen Generl, אל תדאג כולנו היינו בשלב ה-Divitis, אבל ככה כולם מתחילים, גם עם הזמן יעלם לך הצורך להשתמש בקובץ css נוסף רק בשביל דפדפני אקספלורר. אגב, באחד האתרים שלך אין תמיכה לPNG בדפדפן אקספלורר 6, וגם ב7 הPNG לא נראה טוב. חוץ מזה תמיד אשמח לענות על שאלה אם יש לך כזאת, אבל אל תחשוב שאני אתחיל לכתוב קוד במקומך ![]() ציטוט:
![]() Ron | CSite.co.il, חחח תודה, כבר חשבתי אתה מתעלם ממני במסנג'ר... ![]() megashape, המטוס הולך לעוף ובמקומו תבוא אילוסטרציה יותר מקורית רק צריך לסיים לעבוד עליה. ![]()
![]() |
# 34 | |
חבר על
|
ציטוט:
פשוט כמעט ואין לי זמן על המחשב ![]() אגב עידן, בעיה קטנה שעלתה לי בראש, במידה ותרצה להוסיף עוד עבודות לתיק העבודות, לדוג' עוד 6 עבודות העיצוב יהיה ארוך מדיי, תחשוב על זה.
![]() |
# 35 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 37 |
חבר וותיק
|
מסקרנות?
עם פחות סקרנות -> אני לא אוהב אנשים שמדברים הרבה.. ואומנם אתה נראה לי שפיץ רציני אבל ראיתי כמה קילרים בתחום הזה שמתמצאים הרבה יותר ממך וגם עם קוד יותר טוב.. ואם אם היית הכי טוב - להשוויץ זה לא המטרה.. לפחות לא כדי להשיג לקוחות להת' ובנוגע לרמה בחו'ל גם שם אין שום הסמכה.. עבדתי עם הרבה חותכים בחו'ל שגם חלקם חותכים יותר טוב ממך ממש מציק העניין הזה הייתי מסיר את זה במקומך.. בהצלחה בהמשך אני עדיין נשאר עם החותכים בחו'ל.. איכות יותר טובה מרוב האנשים כאן, לא מדברים באוויר ומראים הוכחות, ובמחיר קצת יותר סביר
![]() Last edited by intercooler3819; 18-03-09 at 23:22.. |
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר בקהילה
|
http://inspirationup.com/themeforest...io/dark-brown/
לא אומר שזה רע לקנות עיצובים, היה נחמד אם היית מציין את זה.
# 39 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() אתה רוצה להגיד לי שעברת על הקוד מחדש:\ הכוונה כמובן לפתוח האשכול.
![]() |
# 40 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הרמה בחו"ל היא שונה לגמרה, גם אני למדתי את כל מה שאני יודע ממקורות שהם לא בעברית, למשל למדתי לבנות עמודים ב-"divים" ולא בטבלות בעזרת אנשים טובים בערוצי מירק שונים. זאת גם לא בעיה לראות את הבדלי הרמה בין האתרים בחו"ל לארץ. קח לדוגמא את digg, facebook, yahoo ותשווה מולם את מקושרים, כלכליסט, ומאקו. אחרי כמה שניות של השווה תבין שאנחנו עדיין רחוקים שנות אור מהם לא בטכנולוגיה, אלא בתפיסה. לגבי המחירים, אי אפשר להתחרות עם ההודים או הפקיסטנים (גם האמריקאים או מערב אירופאים לא יכולים) וכו' בגלל הסיבה הפשוטה שהדולר יותר חזק אצלהם מאשר אצלנו ותודה על כך. ציטוט:
אם אתה מתכוון לזה שבניתי את הקוד מחדש ולא השתמשתי בזה של התבנית, כמובן! אני לא הולך להשתמש בקוד של מישהו אחר כשאני יכול לבנות אחד משלי.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|