|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
אני אשמח לעשות עבורך את העבודה רק תציין בפרטי איזה ערכים אתה רוצה לקדם , ומה התקציב שלך.
בהתאם לכך אני יוכל להגיד בערך לאן יהיה אפשר להגיע. עבודות קודמות אני אצרף בפרטי. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
הוא כבר נמצא במקומות כאלה ולא ממש הבנתי לפי דעתך זה נחשב מחיר נמוך? הוא מחיר גבוה ?
# 14 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בקיצור, יתכבד האדון ויגדיר מה מרחב הפעולה (הצירופים), מה היעדים (מיקומים), מה טווח הפעולה (זמן) ומה מסגרת התקציב (כסף) שהוא מוכן להעמיד ונראה מה אפשר לעשות עם זה.
![]() |
# 15 |
חסום
|
שמעו אנשים אני לא מבין בזה בגלל זה אני פונה לאנשים שכן ומשלם להם שיבואו יתנו הצעת מחיר ויסבירו לי.. אני רוצה תוצאות כמה שיותר טובות בשתייהם בין 5 הראשונים.
המילים הם "תחרות אתרים" (שהוא מתנדנד כל הזמן דף1-דף2.) ו"צפייה ישירה" שזה אתר ודומיין חדשים צריך פה קידום יותר חזק. מי שמעוניין שיביא פרטים אני יצור קשר נדבר ונראה מה המחירים ולאן אפשר להגיע. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
![]() ציטוט:
האם מספיק להביא אותם לשם ולהעביר את השליטה לידיך (כלומר, האם הוכחת צילום מסך של המיקום תספיק להסדרת התשלום)? או, שאתה מבקש שימור המיקום לטווח ארוך? האם אתה מעוניין לבצע את הקידום בכול מחיר, גם אל מול תחרות גוברת מצד המתחרים שלך (שבוודאי יגבירו את התחרות כשיבינו שאתה מקדם מולם)? נ.ב. האם את ערוך לבצע השבחה מאסיבית של האתר שלך (שיהיו לזה עלויות נוספות - סביר שישירות מול מי שמתחזק לך את האתר)?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|