|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
דרוש | מקדם אתרים...
שלום,
אני מעוניין לרכוש שירות קידום אתרים מאדם מוסמך או חבר'ה כלשהיא... קידום של 2 האתרם האלה netsites.co.il | veeiw.co.il . (תחרות אתרים, צפייה ישירה) תגידו פה מחירים וקצת מידע מי אתם ומה אתם, אני אבחן את ההצעות... תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מקדם אתרים, גם אם הוא בעל רישיון עסק לא יכול להתחייב לך שתגיע למקומות הראשונים. לעומת זאת אני יכול להבטיח לך שאם תעבור דרך חברה ותשלם קצת יותר אז התוצאות מובטחות.
חברות לא חסר... החל ב- k.co.il וכלה ב- devision-studio.com |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אדם מוסמך ע"י מי? או ע"י מה?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
התכוונתי לאדם מטעם חברה שעוסקת בזה, או בנאדם שמתעסק בזה ומוציא קבלות וכאלה...
בקיצור לא "סתם אחד" |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
לא ברור בעצם מה אתה מבקש ... הצעת מחיר על מה? מהם הצירופים? מהי ההשקעה הצפויה? בקיצור - ביצעת מחקר שוק ויש לך תוכנית עסקית?
# 6 |
חסום
|
Tיזה תוכנית עסקית אני צריך?
אני רוצה מקדם אתרים ל2 האתרים האלה veeiw.co.il צפייה ישירה netsites.co.il תחרות אתרים אני לא מבין בזה לכן אני פונה לאנשים שכן ומבקש הצעות מחיר . |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אמנם אתה לא צריך תוכנית עיסקית כי התקציב שלך לא גבוה במיוחד, אבל בכללי ככה צריך לעבוד |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בוא שלם לי מאה שקל בחודש ואני מתחייב לקדם אותך למקומות 12-20 בשני הצרופים שהגדרת ... מתאים?
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
חחחחחחחחחחח ahoy ממש רציני .. אם הייתי צריך קידום בטוח הייתי עושה אצלך.
NetSites - אני ממליץ לך לא להיות פזיז שזה נוגע לקידום אתרים , אתה יכול לדפוק לעצמך את האתר. פשוט מאוד ... תקבע פגישה \ שתיים או תבקש הצעות במייל , אל תבקש הצעות בפומבי כי אני לא חושב , שהרבה אנשים פה יתנו בפומבי . אני מאמין שתמצא פה המון המון אנשים שיתנו לך במחירים של 100-200 שקל \ דולר ... (שזה עצוב). בכל מיקרה אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי אני יפנה אותך לאנשים הנכונים. |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|