|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר| אתר אוכל(האתר השתנה בצורה משמעותית).
שלום..
אני מוכר אתר אוכל בעל מעל ל200 מתכונים (פרט שולי). מערכת PHP מתכונתת בצורה הטובה ביותר. עיצוב מרהיב לאתר אוכל.. מה שחסר זה רק דומיין ישראלי.. אין הרבה מה להוסיף חוץ מ-שלאתר יש פוטנצייל ענק הכנסתי בשבוע מאתר הזה (הוא קיים רק שבוע ברשת) 12 דולר ללא פירסום. האתר מקודם כבר (בתקופה של שבוע) בגוגל במקום הראשון במונחים: "מתכון לפי יכולתך","מתכון להכנת שניצל וצ'יפס". ובעוד מלא דברים כגון גבינה, בשר, דגים, מאכלים איטלקיים, הוא מקודם אך לא בדף הראשון. כניסות חודשיות כ600 כניסות ייחודיות בתקופה של שבוע. מי שמוכן לקנות דומיין לאתר הזה פשוט ירוויח אני מוכר אותו מכוון שאני עובר לאתר אחר של סירטונים. זה האתר: www.hochel.co.cc תציעו מחירים בבקשה. דרך אגב הדומיין אינו חינמי והמערכת כבר לא חינמית היא נמצאת ברישיון שלי שאלתי את ההוא שייסד את המערכת והוא אמר שלאחר התירגום אני יוכל להשתמש בה ברישיון שלי. מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תוכן - ממה שראיתי מיובא מYNET
הרבה יותר טובה מוורדפרס? בספק לגבי זה.. הפונקציות שיש בוורדפרס לא מוגבלות והמערכתש לך רחוקה מלתת את מה שוורדפרס נותנת - ובחינם בנוגע לזה שזאת מערכת בלוגים.. היום וורדפרס מוגדרת כפלטפורמת פיתוח לכל דבר, זה כלי אדיר, היום הרבה אתרים משתמשים בה בעבר כתבתי מערכת ליצירת+ניהול דפי נחיתה מבוססת וורדפרס.. מה שבכלל לא קשור לבלוגים (: בהצלחה במכירה בלכ מקרה
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|