![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
[דרוש] מקדם אתרים מקצועי
דרוש מקדם אתרים מקצועי, רצוי חברה מסודרת המספקת קבלות \ חשבוניות, ברצוני לקדם בגוגל אתר שאני עומד לפתוח בקרוב, הביטוי אותו אני מעוניין לקדם "אחסון אתרים", יעד: מקום 1-4 בדף הראשון של גוגל תוך חודש. אשמח להצעות מחיר + עבודות קודמות כאן.
תודה, נדב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
גבר תוך חודש? זה בלתי אפשרי להיכנס לדף ראשון במילה אחסון אתרים, אני מעריך שהולך לקחת לפחות 3-4 חודשים להכנס ל 500 תוצאות הראשונות ועוד 3-4 חודשים להגיע לעמודים הראשונים...וזה הערכה גסה מאוד , תלוי ברמת הקוד של האתר שבנית והתוכן שהולך להיות בתוכו.
וזה מינימום 1000 דולר לחודש , במידה ואתה מעוניין דבר איתי , במידה ולא , בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מחכה להצעות נוספות. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
8 חודשים להכנס לעמודים הראשונים? (8000$ על עמוד שני). אפשרי בהחלט להגיע לעמוד ראשון, כמובן שאין טעם לקבוע יעדים של 4 תוצאות ראשונות תוך חודש. באופן כללי, הייתי ממליץ לך להשקיע בביטויים פחות תחרותיים ויותר נישתיים, ולמצוא את מילות המפתח שקהל היעד הספיציפי שלך מחפש. ההשקעה שלך תהיה הרבה יותר חכמה ותניב תוצאות טובות יותר. בהצלחה, תאי. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שלום,
כנאמר למעלה - הדרישה לעמוד ראשון בכלל ובפרט 1-4 בתחום הספציפי היא חסרת תוכלת ללא תקציב מוגדר מראש. למעשה, הייתי אומר שתידרש למסגרת תקציבית כזו שתהפוך את כול התרגיל ללא כלכלי (אלא אם כן יש לך כוונה להשתלט על שוק האחסון בישראל). לחלופין, הייתי ממליץ על ביצוע חקר שוק מעמיק יותר, קביעת יעדים ברי השגה ואבני דרך תואמות, הגדרת מסגרת תקציבית מתאימה וגיבוש תוכנית פעולה באופק של חודשים קדימה ובהתאם ליעדים ותקציב ברורים. אם זו גישה שאתה מוכן לשקול, אשמח לקשר.
# 8 |
אחראי פורום
|
זה לא ממש אפשרי להגיע תוך חודש לדף ראשון...על אחת כמה וכמה אם מדובר באתר חדש לגוגל.
בכל מקרה, אני מאמין שעם תקציב מכובד מאוד, אפשר תוך שלושה חודשים להגיע לדף שני (1-3) ואפילו לדף ראשון... תחשוב טוב אם זה כלכלי לך...אני לא רואה חברת קידום אתרים מקצועית לוקחת לך על זה פחות מ2000-3000 דולר לחודש. בהצלחה!.
# 9 |
חבר וותיק
|
אנשים מקדמים סתם במילה הזאת
יש בערך 3000-4000 חיפושים בחודש (שבמימדים של מילות חיפוש זה א-פ-ס-י!) תיקח משהו יותר נישתי כמו שאמרו כאן למעלה שיניב יותר תוצאות.. תחפור קצת במילות חיפוש עד שתמצא משהו עם תחרות פחות חזקה ויותר חיפושים חבל לבזבז את הזמן שלך.. בהצלחה
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני מאמין שזו השקעה מקדמית נכונה שחוסכת הוצאות מיותרת ושאינן מניבות תמורה בטווח הארוך.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|