|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 81 |
מנהל ראשי
|
KingSnake ,
במקומך הייתי מתבייש לראות את השורות שכתבת, אני אזקוף לזכותך את גילך הצעיר ואגיד שזו הסיבה לבורות (מבלי להתייחס לדעת פוליטית זו או אחרת) שאתה מציג כאן. לא ניתן להשוות חיסול שיטתי של יהודים במלחמת העולם השניה ע"י הנאצים (ראה ערך "גטו" שרשמת) לבין הריגה (מוצדקת או לא תבחר אתה) של טרוריסטים ושל מפעיליהם, הפגיעה בחפים מפשע שגם אני מצר עליה.. היא כורח המציאות, ברגע שהטרוריסט לא יתחבא בין חפים מפשע.. החפים מפשע יזכו לחיות. מה גם רואים שאתה בהחלט לא גר בדרום הארץ, אזעקה אחת, רעש של פגיעה אחת של רקטה או פצמ"ר ישנו לך את הראיה המעוותת שלך. מלחמה מנהלים צבא כנגד צבא וכן.. חיילים משני הצדדים נפגעים, אבל לירות במודע ובכוונה תחילה נגד מרכזים אזרחיים? ברבריות. מקווה שהטילים יגיעו גם למקום מגוריך, אולי תתעורר. |
![]() |
# 82 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
kingsnake, אני ממליץ לך בחום לעבור ליום אחד לאשדוד, אשקלון, שדרות, או כל ישוב אחר שסופג בשבוע האחרון (או בשנים האחרונות) ולחיות את המציאות הזאת. כשהרקטה הבאה תפגע בבניין של קרובים שלך, חברים שלך, או אפילו בבית שלך, אולי תשנה את הדעה שלך. בשונה מהחמאס, אנחנו לא מקבלים התראות על תקיפה שבאה לבוא, מרגע השיגור, יש לנו 45 שניות למצוא מחסה (ולפעמים גם פחות, יש ישובים עם התראות של 10 עד 15 שניות.), ולפעמים לא נמצאים ליד מרחב מוגן. אז תעשה טובה, תשקול טוב את מה שאתה כותב. |
|
![]() |
# 83 | |
Авторитет
|
לכל האשדודים,
תגידו, היום (שבת) באיזה איזור פגעה הרקטה? תתארו לי את המקום. נ.ב זה לא עובר שום צנזורה צבאית.. :|
![]() |
# 84 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
ממה שידוע כרגע, הטיל פגע בבניין ארבע קומות ויש שני נפגעים, בגדול הבניין הוא ממש ישן ושמעתי שפינו משם את התושבים מחשש לקריסה. מה שאני יכול לומר לך בינינו, זה שכרגע סטטיסטית למזלנו הם לא מגיעים לצד שלנו אלא לצד השני. |
|
![]() |
# 85 | |
Авторитет
|
סבבה,
כבר אמרו לי איפה הוא פגע. תודה טל (: [ההודעה נמחקה] בינתיים כל הטילים הגיעו לצד ההוא.. לא מבין למה הערבים מכוונים לשם.
![]() |
# 86 |
מ.תיכנות
|
האמת שיש סיבה.. אבל אני בטווח הזה, וזה מלחיץ, כל הטילים נופלים באיזור שלי.. :S
|
![]() |
# 87 |
הוסטסניון
|
החלה הפעולה הקרקעית של צה"ל.
נקווה לטוב ![]() Last edited by DanielS; 03-01-09 at 20:31.. |
![]() |
# 88 |
מ.תיכנות
|
עוד מהצהריים זה היה ברור.. שמעתי חלק מההפגזות גם פה באשדוד.. :S
לפני שעה עוד נפילה פה באשדוד, שוב תפסה אותי בחוץ \: נקווה שצה"ל ימשיך בעבודה הטובה, ושלא נחטוף יותר מדי בחזרה ![]() |
![]() |
# 89 |
הוסטסניון
|
נקווה לטוב.
דיי מפחידה הפעולה הקרקעית הזאת.
הוסטסניון
|
וואי, זה הולך להיות כואב..
יימח שמם של המחבלים האלה, הם רק חיכו לזה שניכנס קרקעית. בהצלחה לצבא התותח שלנו!!
|
|