|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | ||
Winner
|
ציטוט:
שוב , כמה שתפגע בהם יותר הם ישנאו אותך יותר . האנשים בעזה כל כך עניים עד שאין להם מה להפסיד והם הולכים לעשות פיגועים (למרות שזה הרבה יותר מסובך בהם והם לא בדיוק בוחרים בזה) . ברגע שתהיה להם כלכלה הם פחות ישנאו את ישראל . ציטוט:
ההנהגה שמאלנית ? קודם כל העם בחר בה , דבר שני אולמרט וכל אלה זה ממש לא שמאל . השמאל האמיתי הולך להתחזק בענק בבחירות הקרובות ( בעזרת השם הגוש החדש של מרצ יקבל מספר דו ספרתי של מנדטים) . צודק. בגלל זה צריך להחזיר להם את ירושלים המזרחית (שהיא לא ישראל ! אף יהודי לא דורך שם בלי ליווי צבאי!). |
||
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
Jonathan , אם היה לי את האפשרות הייתי מכהה לך את הצבע הירוק על השם ומשאיר לך אותו לכל זמן פעילותך בפורום, ירוק כהה = צבע של חמאס.
תגיד לי, באמת נראה לך שאיי פעם הערבים יאהבו אותנו? באמת נראה לך שאם ניתן להם את מזרח ירושלים הם יסתפקו בזה? ובנוסף גם אח"כ הם לא יאהבו אותנו. חוץ מזה מי צריך את האהבה שלהם בכלל??? כל חלק וחלק בירושלים הוא של ישראל, פשפש בשורשים שלך [אם אתה יהודי בכלל] ! זה שיהודי לא יכול לדרוך במזרח ירושלים בלי ליווי צבאי לא משיל את החלק הזה משטחה של ישראל! איפה אתה גר Jonathan ? אני מחכה לתגובה שלך אחרי שהטיל הראשון יפגע בביתך ואז אולי תתעשט! |
![]() |
![]() |
# 13 |
נשמה של הפורום
|
אז שיפנו אותם ממזרח ירושלים שיהודים יתיישבו שם...
ירושלים היא שלנו, כל אבן, כל בית, כל רחוב וכל שכונה. הם רוצים מדינה בעזה? בבקשה...סגור להם את השיבר...הם לא נותנים לנו כלום בתמורה, אז למה שניתן להם מים, אוכל, דלק וחשמל? גלעד שליט לדעתי כבר לא יחזור, לא חי לפחות... הגיע הזמן לתת לחמאס, או לכל רשות אחרת בעזה, מכה שתהמם אותם...לאט לאט עוד ועוד ישובים בעוטף עזה סובלים מהקאסמים וזה ברור שיגיע היום שזה יגיע לכיוון אשדוד וצפונה..
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 15 | |
Winner
|
ציטוט:
וזאת הדיעה שלי אחרי הטילים שחטפנו במלחמת לבנון השניה . |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
Winner
|
אני חושב שבחמאס בעזה צריך להיכנס בכל הכוח
לשבור לכל מחבל כל עצם בגוף שלא יוכל אפילו ללכת במצעדים המפגרים שלהם אבל 2 מדינות ל2 עמים זה משהו שחייב לקום פה כי אין מנוס |
![]() |
![]() |
# 17 |
אקס מנהל
|
צריך שתקום מדינת פלסטין, כדי שאם הם רק יירקו לכיוון שלנו, נוכל להכריז על מלחמה ולפוצץ להם את הצורה ואף אחד לא יוכל לומר כלום.
הפלסטינים יודעים את זה טוב מאוד, בגלל זה אף פעם לא תהיה להם מדינה. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
ולמה נראה לך שהם יירקו לכיוון שלנו אם תהיה להם מדינה הם את שלהם קיבלו ואז רק שיהיה להם כוח צבאי חזק הם יאחדו כוחות עם שאר הערבים.. ורק אז נפציץ אותם חיחי
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|