|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
נוצר קשר עם כולם.
שימו לב - אחד מאלה שרצה כתב לי שזה נראה פרוייקט גדול, טוב וכו'. אך, לבסוף כתב שזה גדול עליו - תפרטו למה. כי את סכום ההשקעה קיבלתם פה באשכול ואינכם צריכים לנהל אחד מהדברים - כמובן שיש לכם זכות שליטה, אך רוב מה שתעשו - אם תרצו, זה להשקיע ולהרוויח אחרי ההשקה הגדולה של הפרוייקט. |
![]() |
![]() |
# 13 |
עסק רשום [?]
|
אני מעוניין לשמוע על הפרוייקט ולהשקיע כסף במידה וזה יעניין אותי
אין לי בעייה להכנס גם כשותף בילעדי שלח לי בבקשה למייל xoox@xoox.co.il מסמכים על מה מדובר
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חוץ מזה המנהלים לא יכולים לקחת ממני את הזכות לפרסם פה - כשהם יקחו לי אותה הם יראו על רמה ירודה ושפלה. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
עסק רשום [?]
|
קיבלתי את המסמכים שלך, קראתי אותם עד הסוף,
אני כמובן לא יכתוב משו שיתקשר למה שרשום שם על מנת לא לחשוף בגלל שאמרתי שאני שומר על סודיות, אז..: אאחל לך בהצלחה בהמשך ומי יתן וזה יצליח, אך כמה נקודות למחשבה בשבילך, הרבה ניסו לעשות את זה וכשלו לצערי, יהיה לך קשה להתחרות עם מה שיש כרגע בשוק.. ואל תצפה ליותר מדי.. זה מה שאני רוצה להגיד לך. מי שמצפה ליותר מדי בסוף נכשל. אל תחשוב שזה יצליח כלכך מהר מכיוון שיש הרבה מתחרים וכאלו שגם נכשלו בזה. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר חדש
|
שלח לי פרזדנטציה או כל פרטים על הפרוייקט הנ"ל.
נשמע הזוי משהו.. במיוחד לפורום כמו זה.
|
![]() |
![]() |
# 20 | |||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מי אמר לך שרציתי למצוא מישהו שיפרסם? אשמח אם ימחקו את תגובתך כי נועדה רק על-מנת להרוס ולהכשיל את הנושא שלי. ציטוט:
ציטוט:
ברגע שמישהו יחליט שהוא יכול להשקיע. אני אתן לו את הפרטים הכי מדוייקים וקטנים שיש בפרוייקט. Last edited by aviv23; 05-12-08 at 15:33.. |
|||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|