|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הרבה ילדים פותחים חברות כי זה נשמע להם מגניב, זו התנסות נחמדה אבל לא למטרת רווחים,
אנשים יותר בוגרים שיודעים עסקים יודעים לתמחר הכל נכון שאין שום סיכוי שיצאו בהפסד מעסקה כלשהי, בסך הכל של החברה ברור שהחברה מפסידה או מרוויחה, אבל לגבי עיסקאות עם הלקוחות שלה היא תמיד תרוויח, הכל עניין של איכות. אני מניסיון זה תחום שלא שווה להשקיע בו גם עבור 800 שח רווח בחודש כי זה גוזל לא מעט זמן תמיכה. עזבו אתכם אינטרנט, בנדל"ן הכסף האמיתי ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
טכנולוגיה נכון לעכשיו היא לא הכרח, משמע היא לא בסיסית. הרווחים הגדולים ביותר הם בשירותי ומוצרי בסיס.
אני בטוח שבעתיד הקרוב פיתוחים טכנולוגים יהיו לא פחות בסיסיים מסוכר וקפה, אבל עכשיו לא מדובר בכסף רציני. כשאני אומר כסף רציני, אני מדבר על תעשיה שיכולה לגלגל סכומי ענק. Microsoft לדוגמה היא חברה יחידה במינה. אין חברות נוספות בשוק הפרטי שמגלגלות סכומים שכאלו (Raytheon בעבר היתה מובילה במגזר הממשלתי). |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל יש עוד חברות שמרוויחות טוב ![]() אבל איי, מי פה היה מתנגד לאקזיט ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תן מבט ברשימת החברות הגדולות בעולם. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אושיית הוסטינג
|
כאן מגיעה השאלה הבלתי נמנעת,
כמה חברות גדולות יש בעולם? 50? כמה אנשים יש בעולם? הרבה יותר מ-50[מיליארד], מדובר בחברה כזאת, שעל כל אחת שמצליחה, נופלות 10,000, "חברת" הוסטינג, יכולה להיות דבר מצליח מאוד, עיקר העבודה היא בתחילת הדרך בה אתה עוסק במיתוג העסק כעסק[ולא כבסטה], וזה ע"י ראייה לטווח ארוך תו"כ שילוב של שירותים נוספים המשתלשלים לכיסך. והכוונה כאן היא לא לקנות רייסליר ב-50 שקל ולמכור חבילת איחסון ב-SMS ב-5 שקל לאדם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|