|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
Авторитет
|
לכל אלה שמדברים לאוויר כעת (כן ויש המון, כל אחד חושב שהוא מינימום רמטכ"ל), תנסו קצת, אבל רק קצת לחשוב.
יש חיילים חטופים של ישראל, ישראל צריכה לפעול בכל האמצעים על מנת לשחרר אותם. והאמצעים היחידים (לצערנו) שעומדים לרשותנו כעת (עם הממשלה הנוכחית) זה דרך המשא והמתן. רבים מהאנשים בארץ שחיים באיזשהי בועה, שסיירת כלשהי יכולה להיכנס ו"לקחת" את החייל החטוף. זה יותר מסובך ממה שזה נראה, צאו מזה. אחרי שנקבל חזרה הביתה את השבויים (ולא משנה מה מצבם), רק אז נוכל לפתוח בהתקפה כלשהי, עד אז - שכחו מזה. אני בעד לשחרר מאות אסירים בעד חייל אחד שלנו.
![]() |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
טעות לפי דעתי.
מה שאני אומר זה - גופה בעד גופה. חיל בכיר תמורת חיל בכיר שלהם. וכך הלאה. ממש לא לשחרר את סמיר קונטאר ועוד מחבלים תמורת גופות. אחרי זה מתפלאים שהם ממשיכים בחטיפות. |
![]() |
![]() |
# 14 |
Winner
|
קשה לי להבין את משפחות החטופים
הם אוטמים את עצמם ומבחינתם יתנו את כל המחבלים שיושבים בכלא בשביל גופה |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
מתי שהם מחזירים את החיילים שלנו , צריכים להשים על הפליטים שאנחנו נותים איזה מטען חבללה ואיך שהם מגיעים להפעיל אותם
חחחחחחחחחחחחחחח איזה שננאה יש לי אלליהם , |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
יש מצב להרעיל את הרוצח הזה ושהוא ימות שם עוד איזה חודש?
|
![]() |
![]() |
# 18 |
Winner
|
אני גם בעד
יש רעלים שלא ניתן להבחן אותם |
![]() |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
החלטה נכונה אבל אסור להגיד שהם כבר חללים ככה
# 20 |
עסק רשום [?]
|
כאילו שאם לא היינו "משלמים טוב" הם לא היו חוטפים? גם בעד שבוי בעד שבוי וגם סתם בעד המצב הם יחטפו לנו חיילים .
אחרי שחטפו את רון ארד - לא חזר, לא היית "עסקה". אחרי שחטפו את גלעד שליט - לא חזר . אחרי שחטפו 2 חיילים - "עסקה" לא משתלמת, אבל זאת "עסקה" ! זה משהו. *בנוגע ל"הרעלה". תחשוב על זה שהם ימותו עוד חודש, ויעלו על זה.. איזה משא ומתן יהיה לנו בעתיד איתם ?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|