|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
שאלה|כללית על מחירי אחזקת אתרים
נגיד ואני פותח אתר
בהתחלה זה לא בעיה כי הוא ישקול 100-1 גיגה אז יעלה לי לחודש 50-100 שקל אבל מה יקרה שהאתר ישקול 20 גיגה? /50 גיגה מה המחירים אז? והאם אז משתלם לקנות שרת יעודי/מיני יעודי? קצת פרטים בבקשה תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אתה מתכוון לאחזקת שרתים?
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שלי לדוגמה, שוקל אולי 3 מגה בייט. (רק המערכת ללא תמונות ומסד, כל תמונה כ-4 קילו בייט והמסד כולו אולי מגה) |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אם זה לא אתר העלאת קבצים, אז איזה סיכוי יש בכלל שהוא יעבור 1 ג'יגה.
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אי אפשר לדעת וזה לא מה שהוא שאל פה. המקום זה לא הדבר היחיד שעלפיו בוחרים האם צריך שרת יעודי או איחסון רגיל. זה משתנה לפי התעבורה שאתה צריך, מספר גולשים, המשאבים שהאת דורש. כי אם האתר שוקל הרבה אבל התעבורה לא גדולה כי אין הרבה אנשים לפעמים זה לא משתלם |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
נגיד ואני פותח אתר של מילים לשירים
ויהיה לי 100 אלף שירים בתור התחלה בקלות אחרי שנה יהיה לי 2 מיליון שירים(כלל עולמי) אז אני יעבור כמה גיגה |
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
אם כך שטח הדיסק הוא הדאגה הבסיסית ביותר שלך..
והמחירים שציינת? (50-100 ש"ח) אל תבנה על זה.. אף אחד לא יחזיק אתר בסדר גודל הזה בעלות כזו. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
OK אז אני ישאל אחרת
נגיד שיהיה לי אתר שיש בו 100 אלף שירים(אני מדבר רק על הטקסט של השיר) כמה הוא ישקול בערך.... |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
ובקיצור-העלאת קבצים! לא אמרתי בהכרח העלאת תמונות וקיבצי RAR.
"OK אז אני ישאל אחרת נגיד שיהיה לי אתר שיש בו 100 אלף שירים(אני מדבר רק על הטקסט של השיר) כמה הוא ישקול בערך...." אני לא הכי מומחה בזה, אבל אם האתר דינאמי ובאמת יהיה גדול אז אני חושב אוליי מעל 500 מגה. אבל המחיר לא קשור לזה... אם האתר שלך יהיה בסדר גודל כזה אתה כבר תוכל לממן לעצמך חברות איחסון מהאיכותיות ביותר(שזה עולה הרבה יותר) אבל ככה זה. אתה לא תאחסן אתר מצליח בחברת איחסון שכל ילד קונה ממנה. Last edited by Vadim.K; 29-06-08 at 16:12.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
קונים חשבון אחסון בגודדי ב6 דולר ל3 ג'יגה בחודש...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|