|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
אם זה לא אתר העלאת קבצים, אז איזה סיכוי יש בכלל שהוא יעבור 1 ג'יגה.
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אי אפשר לדעת וזה לא מה שהוא שאל פה. המקום זה לא הדבר היחיד שעלפיו בוחרים האם צריך שרת יעודי או איחסון רגיל. זה משתנה לפי התעבורה שאתה צריך, מספר גולשים, המשאבים שהאת דורש. כי אם האתר שוקל הרבה אבל התעבורה לא גדולה כי אין הרבה אנשים לפעמים זה לא משתלם |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
ובקיצור-העלאת קבצים! לא אמרתי בהכרח העלאת תמונות וקיבצי RAR.
"OK אז אני ישאל אחרת נגיד שיהיה לי אתר שיש בו 100 אלף שירים(אני מדבר רק על הטקסט של השיר) כמה הוא ישקול בערך...." אני לא הכי מומחה בזה, אבל אם האתר דינאמי ובאמת יהיה גדול אז אני חושב אוליי מעל 500 מגה. אבל המחיר לא קשור לזה... אם האתר שלך יהיה בסדר גודל כזה אתה כבר תוכל לממן לעצמך חברות איחסון מהאיכותיות ביותר(שזה עולה הרבה יותר) אבל ככה זה. אתה לא תאחסן אתר מצליח בחברת איחסון שכל ילד קונה ממנה. Last edited by Vadim.K; 29-06-08 at 16:12.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
עדיף לי מהארץ שאני ידע עם מי אני מדבר במקרה של תקלות |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
חשבון פשוט
כדי לדעת כמה ישקול האתר אתה צריך לבצע את התחשיב הבא:
לדעת מהו גודל יחידת אחסון של מערכת הקבצים, בשפה המקצועית זה נקרא allocation unit. בשרתי WINDOWS זה 4 KB, גם קובץ ששוקל 10 בתים יושב על יחידת אחסון בגודל זה. החלק הבא, הוא לחשב מה הגודל של כל שיר, להערכתי לא יותר מ 1KB לכןכל שיר יתפוס 4 KB בשרת. עכשיו כל מה שנשאר זה להכפיל את מספר השירים ב 4 KB. עבור 100,000 שירים זה יוצא 400,000 KB. כלומר 400 MB. מקווה שעזרתי. בברכה, ירון. לוגייט טכנולוגיות. אחסון אתרים
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|