|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
[דרוש] עבודה קלה, 500 ש"ח בחודש - ניהול אתר
שלום אקצר ואגש לעניין.
אני אחד מהבעלים של ג'ימקס ואני מחפש אחר בנאדם שינהל את האתר ויעדכן אותו. http://www.gmx.co.il/ האתר הוא אתר המיועד לילדים עם משחקי פלאש, סרטונים, רקעים למחשב ועוד. ההצעה היא 500 ש"ח בחודש לרציניים בלבד שמעוניינים לעבוד לטווח הרחוק! זו מינימום עבודה באחלה שכר. מה כולל בניהול האתר? - העלאת 2 משחקים ליום [אפשר לתזמן את פרסום המשחקים - זה דורש הורדה של הקובץ פלאש למחשב והעלאה ל-FTP - אנחנו נלמד אתכם איך אם אינכם יודעים] - אישור תגובות המשתמשים - העלאת 2 סרטונים ביום [קל מאוד] - העלאת 20 רקעים רקעים בשבוע [קל מאוד גם כן, לרציניים אספר את הרעיון ואיך זה עובד] עריכה: שכחתי גם את הבלוג: - פרסום 2 פוסטים בבלוג בחודש. אני מעוניין באנשים רציניים שמאמינים שהם יכולים לעמוד בזה. יצירת קשר: בהודעה פרטית או באימייל lior . gmx @gmail.com ליאור נקודה גיאמאקס שטרודל ג'ימייל קום
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 17-06-08 at 19:40.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
YsTyle למה לתת אזהרה לפני שאתה בודק?
פותח האשכול ערך את ההודעה שלו בתאריך והזמן: Last edited by satan : 17-06-08 at 20:40. ובן כתב את ההודעה אם תשים לב 3 דקות לפני העריכה: 17-06-08, 19:37 אני מצטער שאני מתערב, אבל לפעמים פשוט מחלקים פה סתם אזהרות וזה מעצבן. ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|