הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 31-05-08, 11:37   # 31
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
חלק גדול? כמו שאמרתי ואתה אמרת בעצמך..90%...אם באת כשהיו 30..זה אומר ש30 מבינים עניין...30 מ3500 זה אחוז..אז נגיד 350 מבינים..כל השאר סתם "קופים" מג' שבאים רק בגלל השם.....וזה בזיון..זה אפילו חוסר כבוד לקבוצה ולמשחק...אנשים צריכים לבוא כי בראש ובראשונה הם אוהבים את המשחק כדורסל...לא בגלל השם של הקבוצה...אני יכול להנות ממשחק כדורסל גם כשמכבי ת"א לא משחקת..והם?

אין לי בעיה עם קבוצות מסויימות..יש לי בעיה עם האוהדים של הקבוצות האלו.
אתה חושב שזה ביזיון .. באים כי מכבי חיפה זה מכבי חיפה ולא משנה אם זה כדורגל , כדורסל או כדורמים .
בלי קשר בג' ברוממה יש 300 מקומות בערך , במשחק עליה היו בג' בערך 500 איש , ג' היה היציע היחידי שממש עודדו בו כל המשחק , ה3000 האחרים ישבו ורק ראו את המשחק בשלושת הרבעים הראשונים (ברבע האחרון כל ההיכל עודד) .
  Reply With Quote
ישן 31-05-08, 12:04   # 32
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Jonathan צפה בהודעה
אתה חושב שזה ביזיון .. באים כי מכבי חיפה זה מכבי חיפה ולא משנה אם זה כדורגל , כדורסל או כדורמים .
זה כל מה שאני מנסה להסביר לך, זה הביזיון....
אם אני לא אוהב ספורט מסויים, אני לא ילך לעודד כי הוא עם אותו שם של הקבוצה שאני אוהד בספורט אחר (אין הרי שום קשר בין ה2 חוץ מהשם)...
תגיע ליד אליהו, חפש שם באוהדים השרופים אנשים שלא מבינים בכדורסל..אני אומר לך מראש שלא תמצא כזה דבר....כי בראש ובראשונה הם אוהבים את הספורט הזה..הם לא באו בגלל מכבי ת"א בכדורגל....לרוב תמצא ב"לא שרופים" אנשים שפחות מבינים...אבל לא ברמה של ג'...
  Reply With Quote
ישן 31-05-08, 12:16   # 33
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
זה כל מה שאני מנסה להסביר לך, זה הביזיון....
אם אני לא אוהב ספורט מסויים, אני לא ילך לעודד כי הוא עם אותו שם של הקבוצה שאני אוהד בספורט אחר (אין הרי שום קשר בין ה2 חוץ מהשם)...
תגיע ליד אליהו, חפש שם באוהדים השרופים אנשים שלא מבינים בכדורסל..אני אומר לך מראש שלא תמצא כזה דבר....כי בראש ובראשונה הם אוהבים את הספורט הזה..הם לא באו בגלל מכבי ת"א בכדורגל....לרוב תמצא ב"לא שרופים" אנשים שפחות מבינים...אבל לא ברמה של ג'...
מה אתה אומר על ה300 אוהדים שלכם שבאים למשחקי כדורעף ? הם באים כי הם אוהבים את הענף ?
וחלק לא קטן מהאנשים בג' כן אוהבים כדורסל (אני אחד מהם...)
  Reply With Quote
ישן 02-06-08, 12:14   # 34
Garbash
חבר חדש

מיני פרופיל

Garbash לא מחובר  

סתם מכבי השנה קבוצה חלשה לא כיף לראות משחקים שלה בכלל
בכל זאת היה משחק טוב וכל הכבוד
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום