הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 30-05-08, 12:28   # 21
Tomer
Whatever

Tomer's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Tomer Send a message via Skype™ to Tomer

Tomer לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי serv-net צפה בהודעה
השם שונה להיכל נוקיה אתה יכול לבדוק את זה...
אני יודע שהשם שונה לנוקיה,
אבל אני לא יכול לקרוא לאולם ספורט של הקבוצה שלי ע"ש יצרנית מכשירים סלולאריים.
ישן 30-05-08, 12:39   # 22
RAS
חבר וותיק

RAS's Avatar

מיני פרופיל

RAS לא מחובר  

Exclamation

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Tomer צפה בהודעה
אני יודע שהשם שונה לנוקיה,
אבל אני לא יכול לקרוא לאולם ספורט של הקבוצה שלי ע"ש יצרנית מכשירים סלולאריים.
אתה אמרת שלא קוראים לו היכל "נוקיה", יש הבדל בין עובדות לדעות שלך.

אגב, אם כבר - קוראים לו היכל ספורט ע"ש יוסף בורשטיין או משהו בסגנון. (שממוקם בשגונת יד-אליהו)
  Reply With Quote
ישן 30-05-08, 12:56   # 23
Light
חבר וותיק

מיני פרופיל

Light לא מחובר  

דיקסון המלךךךך!!!
הלכתי אחרי המשחק לאולם הפחים איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
חוווולוניה!!
ישן 30-05-08, 13:05   # 24
mayden
Авторитет

מיני פרופיל

mayden לא מחובר  

בקשר ליורוליג:
הפועל חולון בעצמה לא רוצה ללכת לשם (יציע העיתונות, אבנר קופל). וגם בשביל שהיא תתקבל היא צריכה בסביבות ה15 מיליון יורו וגם יהיה עליה עומס בלתי ייאמן ואין לה סגל מספיק עמוק. לכן היא מתקדמת לאט לאט, קודם ליול"ב ואז.. יש על מה לדבר.

בקשר ליול"ב, עם בני השרון יירצו - הם יקבלו. הפועל ירושלים והפועל חולון - שנה הבאה ביול"ב.

ציטוט:
" זוכרים בשביל ללמוד, יודעים בשביל ללמד, מבינים בשביל לתכנת.."
  Reply With Quote
ישן 30-05-08, 15:13   # 25
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי serv-net צפה בהודעה
זה כן היסטורי שקבוצה עולה ליגה, שנה ראשונה שלה בליגת ווינר, כמעט מיתפרקת בגלל פרשת החזיז, שאף אחד לא חשב עלייה בתחילת העונה (כולם דיברו על בני השרון שאולי תצליח לגנוב אליפות) . מצליחה לקחת את האליפות ממכבי בפעם הראשונה מיזה 15 שנה, בנוקיה! בגמר! שבאותו שנה מכבי זכתה לקבוצה השניה הכי טובה בארופה. זה ללא ספק רגע היסטורי.
העובדות הם עובדות..אבל...אם תסתכל על התקציב..מעולם (ואני 90% בטוח במה שאני אומר עכשיו) קבוצה שעלתה ליגה, לא העמידה תקציב כזה גבוהה....ואולי האנשים מסביבך דיברו על בני השרון...האנשים מסביבי ואני...דיברנו על חולון כל העונה..גם כשבני השרון ניצחו את מכבי בפעם השלישית..הסכנה תמיד הייתה חולון..

ציטוט:
נכתב במקור על ידי רותם צפה בהודעה
אני כמוך מקווה שזה יעיר את הנהלת מכבי ויעיפו אותו,
הקבוצה הטובה ביותר בישראל היא כיום האלופה חולון.
ויש למישהו הסבר מדוע מפעל היורולינג חתם הסכם עם מכבי ת"א שלא משנה מה מיקומם בטבלה הם היו ביורולינג שלדעתי זאת חוצפה שמשריינים למכבי מקום אני חושב שלחולון יכולה גם היא ליצייג אותנו בכבוד שם עם מכבי ת"א.
כנראה שאתה לא מבין מספיק בכדורסל..
הפועל חולון ושאר הקבוצות שלא במסגרת אירופית (כלומר, כל עוד זה לא מכבי ת"א או הפועל ירושליים) נהנים מההפקר...איזה הפקר? שמכבי משחקת 2 משחקים בשבוע (ולפעמים 3 בשבוע של גביע) ושוחקים את כל הסגל שלהם (בכל זאת..לכל קבוצה יש 12 שחקנים...כשאתה שוחק מספר גדול.זה לא משנה כמה יש לך) ומסתכן בפציעות (דוגמא מצויינת זה מרכוס פייזר וניקולה וויציץ')....אין לי שום צל של ספק, אם הפועל ירושליים לא הייתה ביול"ב השנה או עפה בסיבוב מוקדם..הם היו היום בפיינל פור ללא צל של ספק...או..אם נסתכל על זה מהכיוון שלך...אם חולון הייתה ביורוליג..הסיכויים שלה לעבור שלב היו נמוכים מאוד...וגם זה היה הורס לה את הליגה הישראלית...
וזה בלי קשר לזה שאין לה אולם ואין לה קמצוץ של תקציב....

אגב, לא חוצפה...תקרא דיונים קודמים...קודם כל יש סיבה לא קטנה לזה שלמכבי יש חוזה עם היורוליג...זה קשור להתפצלות המפעל (סופרליג-יורוליג) ותדפדף בדפי ההיסטוריה..זה לא קשור בכלל לקשרים ושום דבר..
בקשר ל"חוזה" או "הסכם" עם המנהלת..זה משהו אחר, המינהלת רצתה "תחרות" או כמו שאני קורא לזה "שמכבי תפסיד אליפות בשנים הקרובות" והחליטה לעשות שיטה שלא ידועה לאוהדי הכדורסל ברחבי העולם (למעט צרפת...ואנחנו ממש שומעים הרבה על הליגה הזאת) והיא פיינל פור בליגה סדירה (דגש על ליגה סדירה, יורוליג זה גביע)...שיטה שכמובן שהיא נגד מכבי תל אביב...כי לא משנה באיזה מיקום אתה מגיע לפיינל פור (1-4) אין לך יתרון ביתיות ועל הפסד אחד אתה מאבד אליפות...לקביעת השיטה הזאת הייתה דרושה הסכמה מלאה...שמעון בשנה הראשונה הסכים ללא תנאים (עד כמה שזכור לי) ולאחר מכן החליט לנסח הסכם שמכבי יהיו ביורוליג ללא קשר (דבר שגם למנהלת וגם ליורוליג עצמו היה רווח..למה? כי כמו שתומר אמר..מכבי מגיעה להישגים, מביאה אוהדים, מביאה עניין ליורוליג)..בסוף הוחלט שזה יהיה אם אני לא טועה עד 2010...לגיטימי..

עכשיו לפי יציע העיתונות שמעתי על השיטה המגוחכת ה"משודרגת" של מנהלת הליגה...פלייאוף "הטוב מ3" ל8 הקבוצות הראשונות (לאור הגדלת הליגה ל12) ו4 העולות יהיו בפיינל פור....עוד שיטה גרועה לליגה שהייתה יכולה להינות מ"הטוב מ5" למקומות 1-8...

בקיצור...חוצפה? לא...אינטרסים....העובדות הם: למכבי יש מסורת (5 אליפויות אירופה..מקום שלישי באירופה), המון השתתפויות בשלבים הגבוהים של היורוליג, המון אוהדים שבאים למשחקים (גם בחוץ ובטח שבפיינל פורים/גמרים) וכמובן..כסף.
אז ממש לא חוצפה...היגיון פשוט....
רוצה עוד דוגמא? הפועל ירושליים לאחר הזכיה ביול"ב קיבלה כרטיס ליורוליג (כמו כל זוכת יול"ב), אבל היא וויתרה..למה? אולם לא היה (הוצע לה להשתמש ביד אליהו...וויתרה), תקציב לא היה (לפחות לא אחד שהיה מוביל לרווחים)..אז הם וויתרו...
אין ספק שמגיע לישראל עוד קבוצה ביורוליג...ולדעתי הכרטיס הזה יהיה שמור לקבוצה הגדולה הראשונה שתבנה אולם רציני (הפועל ירושליים..או אולי חולון אין לדעת) וכמובן תעמיד תקציב "הולם" (מספיק מינימום).....

ציטוט:
נכתב במקור על ידי mayden צפה בהודעה
בקשר ליורוליג:
הפועל חולון בעצמה לא רוצה ללכת לשם (יציע העיתונות, אבנר קופל). וגם בשביל שהיא תתקבל היא צריכה בסביבות ה15 מיליון יורו וגם יהיה עליה עומס בלתי ייאמן ואין לה סגל מספיק עמוק. לכן היא מתקדמת לאט לאט, קודם ליול"ב ואז.. יש על מה לדבר.

בקשר ליול"ב, עם בני השרון יירצו - הם יקבלו. הפועל ירושלים והפועל חולון - שנה הבאה ביול"ב.
לישראל יש רק 2 נציגות יול"ב....ככה שאם בני השרון יהיו, הפועל ירושליים לא...אלא אם כן..יול"ב תפעיל לחץ לזה שבני השרון לא יהיו כי בכל זאת..לירושליים יש שם במפעל הזה..בדומה למה שהזכרתי עם מכבי והיורוליג..כמובן שיש אפשרות תיאורתית ולא סבירה שקבוצה ממדינה אחרת תוותר ולישראל יהיה חד פעמי עוד משתתפת..
  Reply With Quote
ישן 30-05-08, 15:38   # 26
רותם
חבר וותיק

מיני פרופיל

רותם לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה

כנראה שאתה לא מבין מספיק בכדורסל..
הפועל חולון ושאר הקבוצות שלא במסגרת אירופית (כלומר, כל עוד זה לא מכבי ת"א או הפועל ירושליים) נהנים מההפקר...איזה הפקר? שמכבי משחקת 2 משחקים בשבוע (ולפעמים 3 בשבוע של גביע) ושוחקים את כל הסגל שלהם (בכל זאת..לכל קבוצה יש 12 שחקנים...כשאתה שוחק מספר גדול.זה לא משנה כמה יש לך) ומסתכן בפציעות (דוגמא מצויינת זה מרכוס פייזר וניקולה וויציץ')....אין לי שום צל של ספק, אם הפועל ירושליים לא הייתה ביול"ב השנה או עפה בסיבוב מוקדם..הם היו היום בפיינל פור ללא צל של ספק...או..אם נסתכל על זה מהכיוון שלך...אם חולון הייתה ביורוליג..הסיכויים שלה לעבור שלב היו נמוכים מאוד...וגם זה היה הורס לה את הליגה הישראלית...
וזה בלי קשר לזה שאין לה אולם ואין לה קמצוץ של תקציב....

אגב, לא חוצפה...תקרא דיונים קודמים...קודם כל יש סיבה לא קטנה לזה שלמכבי יש חוזה עם היורוליג...זה קשור להתפצלות המפעל (סופרליג-יורוליג) ותדפדף בדפי ההיסטוריה..זה לא קשור בכלל לקשרים ושום דבר..
בקשר ל"חוזה" או "הסכם" עם המנהלת..זה משהו אחר, המינהלת רצתה "תחרות" או כמו שאני קורא לזה "שמכבי תפסיד אליפות בשנים הקרובות" והחליטה לעשות שיטה שלא ידועה לאוהדי הכדורסל ברחבי העולם (למעט צרפת...ואנחנו ממש שומעים הרבה על הליגה הזאת) והיא פיינל פור בליגה סדירה (דגש על ליגה סדירה, יורוליג זה גביע)...שיטה שכמובן שהיא נגד מכבי תל אביב...כי לא משנה באיזה מיקום אתה מגיע לפיינל פור (1-4) אין לך יתרון ביתיות ועל הפסד אחד אתה מאבד אליפות...לקביעת השיטה הזאת הייתה דרושה הסכמה מלאה...שמעון בשנה הראשונה הסכים ללא תנאים (עד כמה שזכור לי) ולאחר מכן החליט לנסח הסכם שמכבי יהיו ביורוליג ללא קשר (דבר שגם למנהלת וגם ליורוליג עצמו היה רווח..למה? כי כמו שתומר אמר..מכבי מגיעה להישגים, מביאה אוהדים, מביאה עניין ליורוליג)..בסוף הוחלט שזה יהיה אם אני לא טועה עד 2010...לגיטימי..

עכשיו לפי יציע העיתונות שמעתי על השיטה המגוחכת ה"משודרגת" של מנהלת הליגה...פלייאוף "הטוב מ3" ל8 הקבוצות הראשונות (לאור הגדלת הליגה ל12) ו4 העולות יהיו בפיינל פור....עוד שיטה גרועה לליגה שהייתה יכולה להינות מ"הטוב מ5" למקומות 1-8...

בקיצור...חוצפה? לא...אינטרסים....העובדות הם: למכבי יש מסורת (5 אליפויות אירופה..מקום שלישי באירופה), המון השתתפויות בשלבים הגבוהים של היורוליג, המון אוהדים שבאים למשחקים (גם בחוץ ובטח שבפיינל פורים/גמרים) וכמובן..כסף.
אז ממש לא חוצפה...היגיון פשוט....
רוצה עוד דוגמא? הפועל ירושליים לאחר הזכיה ביול"ב קיבלה כרטיס ליורוליג (כמו כל זוכת יול"ב), אבל היא וויתרה..למה? אולם לא היה (הוצע לה להשתמש ביד אליהו...וויתרה), תקציב לא היה (לפחות לא אחד שהיה מוביל לרווחים)..אז הם וויתרו...
אין ספק שמגיע לישראל עוד קבוצה ביורוליג...ולדעתי הכרטיס הזה יהיה שמור לקבוצה הגדולה הראשונה שתבנה אולם רציני (הפועל ירושליים..או אולי חולון אין לדעת) וכמובן תעמיד תקציב "הולם" (מספיק מינימום).....

.

תודה לך, הבהרתי לי המון דברים שלא ידעתי (:
ישן 30-05-08, 19:47   # 27
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ת"א עולה באש
שנה מושלמת בכדורסל .. גם הצהבת בלי אף תואר וגם מכבי חיפה () עלתה לליגה הראשונה
  Reply With Quote
ישן 30-05-08, 19:59   # 28
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Jonathan צפה בהודעה
ת"א עולה באש
שנה מושלמת בכדורסל .. גם הצהבת בלי אף תואר וגם מכבי חיפה () עלתה לליגה הראשונה
איזה מצחיק שלפני כמה דק' קראתי כתבה מאוד רלוונטית לתגובה שלך..
נכתב שם משהו בסגנון הזה:
"מעניין שאת האליפות הזאת לקחה קבוצה שלא דגלה דווקא בערכי השנאה והצליחה לקחת אליפות ללא קריאות גנאי והתאבדות כלפי מכבי"...
ואני תמכתי בזה כל השנה..אמרתי כל השנה שאם מכבי לא לוקחת את האליפות...כל עוד זה לא הפועל ירושליים/ת"א (לא שהיא יכולה כרגע..אבל עקרונית) זה מקובל ביחס לקבוצות הללו..

עכשיו נוספה לרשימה עוד קבוצה..שהאוהדים שלה הם באמת מדרגה ז'...(מכבי חיפה) אני יודע זה ממקור שמקורב למקום ראשון (חבר מהקופים) שהאוהדים האלו אוהדים שם ולא אוהבים או אוהדים את הספורט שהקבוצה עצמה מייצגת..מדובר באוהדים ש90% מהם באים כי הם משוייכים לארגון האוהדים של הקבוצה בכדורגל ואפילו לא יודעים את החוקים הבסיסיים בכדורסל....עצוב וחבל לנו על הספורט בגלל זה...
לפחות יש איזון קטן, קריית אתא עלתה לפחות...שם יש קצת קהל..אבל הוא מבין בכדורסל ולא בשטויות..
  Reply With Quote
ישן 30-05-08, 20:19   # 29
Jonathan
Winner

מיני פרופיל

Jonathan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי meshuga צפה בהודעה
איזה מצחיק שלפני כמה דק' קראתי כתבה מאוד רלוונטית לתגובה שלך..
נכתב שם משהו בסגנון הזה:
"מעניין שאת האליפות הזאת לקחה קבוצה שלא דגלה דווקא בערכי השנאה והצליחה לקחת אליפות ללא קריאות גנאי והתאבדות כלפי מכבי"...
ואני תמכתי בזה כל השנה..אמרתי כל השנה שאם מכבי לא לוקחת את האליפות...כל עוד זה לא הפועל ירושליים/ת"א (לא שהיא יכולה כרגע..אבל עקרונית) זה מקובל ביחס לקבוצות הללו..

עכשיו נוספה לרשימה עוד קבוצה..שהאוהדים שלה הם באמת מדרגה ז'...(מכבי חיפה) אני יודע זה ממקור שמקורב למקום ראשון (חבר מהקופים) שהאוהדים האלו אוהדים שם ולא אוהבים או אוהדים את הספורט שהקבוצה עצמה מייצגת..מדובר באוהדים ש90% מהם באים כי הם משוייכים לארגון האוהדים של הקבוצה בכדורגל ואפילו לא יודעים את החוקים הבסיסיים בכדורסל....עצוב וחבל לנו על הספורט בגלל זה...
לפחות יש איזון קטן, קריית אתא עלתה לפחות...שם יש קצת קהל..אבל הוא מבין בכדורסל ולא בשטויות..
באתי למשחקים כשהיה 30 איש באולם , להיות "אולטראס" לא מעניין אותי בגרוש . לקריית אתא יש 15 אוהדים שמתופפים על כדים של מי עדן . אנחנו הבאנו 3500 איש למשחק של קבוצה שקיימת שנתיים .
מכביאתה צודק שחלק גדול מהאוהדים ביציע ג' הם לא המבינים הכי גדולים בעולם בכדורסל אבל זה משתפר לאט לאט .

ניפגש בעונה הבאה בנוקיה וברוממה .
  Reply With Quote
ישן 30-05-08, 20:27   # 30
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Jonathan צפה בהודעה
באתי למשחקים כשהיה 30 איש באולם , להיות "אולטראס" לא מעניין אותי בגרוש . לקריית אתא יש 15 אוהדים שמתופפים על כדים של מי עדן . אנחנו הבאנו 3500 איש למשחק של קבוצה שקיימת שנתיים .
מכביאתה צודק שחלק גדול מהאוהדים ביציע ג' הם לא המבינים הכי גדולים בעולם בכדורסל אבל זה משתפר לאט לאט .

ניפגש בעונה הבאה בנוקיה וברוממה .
חלק גדול? כמו שאמרתי ואתה אמרת בעצמך..90%...אם באת כשהיו 30..זה אומר ש30 מבינים עניין...30 מ3500 זה אחוז..אז נגיד 350 מבינים..כל השאר סתם "קופים" מג' שבאים רק בגלל השם.....וזה בזיון..זה אפילו חוסר כבוד לקבוצה ולמשחק...אנשים צריכים לבוא כי בראש ובראשונה הם אוהבים את המשחק כדורסל...לא בגלל השם של הקבוצה...אני יכול להנות ממשחק כדורסל גם כשמכבי ת"א לא משחקת..והם?

אין לי בעיה עם קבוצות מסויימות..יש לי בעיה עם האוהדים של הקבוצות האלו.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום