|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מקדמי אתרים - כנסו לכאן.
אהלן,
אני מחפש לאתר חדש מקדם אתרים אשר יקדם את האתר בצורה הנכונה. אני מחפש מישהו שיקדם לי את האתר פעם אחת בלבד וכאשר את שאר המוצרים שאני אכניס אני יוכל לעשות זאת לבד, ז"א הוא צריך להסביר לי איך אני עושה את העיניין עם מילות הקידום. בכל מקרה תנו לי פה את האפשרויות תשלום, מהו התשלום והאם יש אלטרנטיבות מלבד תשלום כספי. ההצעה מבחינתי היא תשלום כספי אלא אם יש לכם אלטרנטיבה. בהצלחה בהצעת מועמדותכם. מאור. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תן לי פה פרטים איך העבודה שלך כיצד אתה מתחייב לעבודה, מה טווח המחירים וכו'. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
ידידי היקר,
להלן המחירים: פרוייקט קידום אתרים הכולל: אופטימציה לתוכן האתר אופטימציה לקוד האתר החלפת קישורים/קישורים איכותיים כתיבה בבלוגים ובפורומים יעד: ? (שע"י אני יכול לדעת הערכת מחיר סופית, אך בוא ניצא מנקודת הנחה שאתה רוצה בין 1-5) מספר מילות מפתח: 2 (אם יותר, גם כך המחיר) סה"כ לחודש: 1300 ש"ח (לא כולל שבתות, מצורף בחשבון) * מקדמה על סך: 200 ש"ח תועבר ע"י העברה בנקאית, כמו שאר הכסף בתום הפרוייקט. לא תינתן קבלה, אלא קבלה של הבנק, מכוון שאנני עוסק מורשה/פטור. אם אתה מעוניין, בבקשה.. אם אתה לא מעוניין, תודה רבה שמחתי לעזור! בכבוד רב, חזן אביב - 0528020745 |
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Winner
|
!!
אם אתה מחפש חברות רציניות , תקיש בגוגל את הביטוי "קידום אתרים" , אם אתה מחפש פרילנסר אז לך לפי המלצות של אנשים . |
![]() |
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני בסה"כ מתחיל אז אין לי הרבה עבודה. שנית כל, ארשו לי לתקן את עצמי - העבודה כוללת: * מחקר ומילות מפתח (ד"א תודה על התיקון, כנראה שלא הבנתם אותי - כמובן שאני לא אלך לקדם את המילה "קידום אתרים" במחיר מוגדר, כזה או אחר, אבל בכל זאת תודה על התיקון, בסה"כ אני חדש בכל העסק, יותר נכון - רק בזמן הנוכחי אני מרשה לעצמי כבר לפנות לעולם הזה, אחרי שלמדתי כ"כ הרבה..) * אופטימציה (תוכן + קוד) * חקירת התחרות בתחום/חקירת המתחרים * רישום במנוע החיפוש * השגת קישורים חיצוניים (ד"א אני מכיר עשרות מחליפי קישורים שאין להם בעיה להכניס קישורים בתוך אתרי זבל, סלח לי על הביטוי.) כמובן שפרמטרים נוספים, שהם בלי ספק חשובים: ייעד + זמן מוערך. אל תתפסו אותי על המילה זו לא חוכמה גדולה "לאיים על התלמיד החדש" (במונחים של ביה"ס) שיהיה לכולם בהצלחה!!, אני פורש מהאשכול הזה XD הבחורציניק נראה לי לא רציני בגרוש.. יום נעים, חזן אביב - 0528020745 Last edited by bnetanyahu; 27-03-08 at 23:21.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
עוד הצעות ולכל המתחכמים למיניהם - אם אתם חושבים שבצורה שכזו (50 ש"ח ל 10 מליון ש"ח) תקבלו את תשומת ליבי אתם טועים.
הדבר מציג כמה אתם ילדותיים ולא רציניים. בכל מקרה המילות מפתח לדוג' הן: קניות, קניות ברשת. עכשיו שיש לכם (המתחכמים) את מילות המפתח אנא ציינו מחיר. תודה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|