![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[ דרוש ] מתכנת לבנית אתר.
שלום.
אני מחפש מתכנת או כל סוג של גוף אשר יכול לספק לי תוצר שלם של אתר שזה כולל עיצוב ומערכת שלמה לאתר. יש צורך באתר "חיי לילה" אתר אשר יש בו כתבות שונות הנוגועות בחיי לילה מאמרים וראיונות. מערכת גלריה מערכת בוקים מערכת סקרים מערכת דירוג שווה או לא | מערכת מאמרים אני יכול לפתוח מאמרים שונים לכתובת כל דבר כמו בוורד ואז לפרסם את המאמרים אפשר לחלק את המאמרים לקטגוריות שונות \ לסווג לסוגים שונים לכל מאמר אפשר לאגיב כל גולש בתור איש צוות של האתר אפשר לערוך את התגובות של כולם או למחוק | מערכת גלרייה אפשרות לפתוח בגלריות שונות ובתת גלריות כלומר: קטגוריה ראשית " שם של המועדון " תת קטגוריה " תאריך \ שם המסיבה העכשיות " אפשר להוסיף תמונות דרך הדפדפן בצורה של בחירת תיקיה וכל התמונות שיש בתיקיה ישר יתווספו אוטומטית לגלריה... בגלריה עצמה אפשר לאגיב וכמו במאמרים אנשי צוות יכולים לנהל את התגובות למחוק או לצנזר ולערוך | מערכת בוקים כל משתמש שנירשם יכול לפתוח בוק משלו ולעלאות תמונות משלו ולרשום פרטים עליו. + מערכת תגובות יש צורך באתר שלם כולל עיצוב אסטטי פשוט ויפה ! זה בכלליות על האתר מתכנת אשר הבין את הראש של האתר ואיך הוא בעיקרונו אמור להיות אשמח לשמוע הצעת מחיר כוללת של עיצוב ואתר ! 0544563501 zehavkazakov@gmail.com אין לי תוכנות מסרים או כל דבר אחר אני לא ממש זמין באינטרנט אז שילחו לי מייל ואני בהזדמנות הראשון יחזור אליכם או התקשרו אלי פשוט.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|