|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
נראה לך מישהו ישלם דולר בשביל שיר כשהוא יכול להוריד אותו בפחות זמן ובפחות מאמצים (עד שאני אכנס לפיפל ועד שאני אשלם וכו')???
|
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
בדקתי והשיר המיליארד נמכר ב-23 לפברואר 2006, סך הכל 1,000,000,000 שירים נמכרו בשלוש שנים.
עברו שנתיים מאז, ו-iTunes כחנות גדלה... לכו תדעו כמה נמכרו עד עכשיו. ![]() בכל מקרה, זה לא העניין. גם אם לא מעניין אתכם החוק, תחשבו על האנשים. עובדה שאי אפשר להערער עליה שבלי הורדות בלתי-חוקיות, היו נמכרים יותר מוצרים. אתם פוגעים בפרנסה של אנשים, גם אם לא ענקי התעשיה שנמצאים בצד השני. מה אם כל אלו שבאמצע? המוכר בחנות? בעל החנות? המנקה? נהג המשאית שמביא את המלאי? פקידים? מזכירות? מנהלים? וכל מי שעובד מתחתם/איתם? כמובן שזה לא נגמר כאן, כל אחד מהם משפיע על משפחה שלמה ועסקים נוספים (כאלו ששם הוא מבזבז את שכרו). שיר אחד לא חוקי, משחק אחד לא חוקי, סרט אחד... כל אלו זה אוכל על שולחן של מישהו, בגדים בארון, בית, תרופות ואפילו השכלה. יש סיבה שזה לא מוסרי. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני יכול להבין איך זמר חדש היה רוצה קצת חשיפה, אבל אם מישהו מסכים שיורידו יצירות שלו בלי לשלם זו החלטה שלו. זה לא אומר שזה בסדר להוריד את היצירות של כל השאר.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אגב, אם אתה כבר מדבר על חוקיות, אתה יודע כמה כסף אקו"ם גונבים מהזמרים? וכל זה ברשות החוק? עדיף שלא תדע. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
הם אנשים שהורידו שירים מסויימים,ולאט לאט התחילו להעריץ את היוצר. אז,כאות הערכה ליוצר,הם רוכשים את האלבום שלו. ככה שנראה לי,שבהקשר למוסיקה,היוצרים מקבלים המון חשיפה מהורדות,למרות שזה נגד החוק. ![]() |
||
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
גם אם זמר ותיק, גם אם זמר ענק. זה לא משנה, זו החלטה שלו בלבד.
אבל... ההורדה לא חוקית כשאין הסכמה. כשזמר רוצה תשלום על השירים ואנשים גונבים בצורה וירטואלית את היצירה שלו. הדיון הוא לא על כל מה שלא בסדר בעולם, יש יותר מדי בעיות. הדיון הוא על הורדה (לא חוקית) מול רכישה (חוקית). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|