![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
(מחפש)רעיון לאתר+תגמול הולם!
שלום,
אני מחפש רעיון לפתיחת אתר אל דאגה יש לי בוא נגיד ככה כסף רב להשקעה באתר,רק שיהיה רעיון טוב ולא משהו שכבר יש אותו. כול מי שיציא לי משהו כמובן שיתוגמל כספית. התגמול אני יתן אותו רק אם אני ישתמש ברעיון כמובן התגמול יהיה כ500 שקל,לכסף תוציא חשובנית והכול יסודר. אם אני מגלה שהאתר בנושא זה קיים הכסף יבוטל,בלי להתחכם אם האתר יצליח כמובן שהמציע רעיון האתר יפוצה מאוד מבחינת תוספת כסף ממני. אשמח לשמוע הצעות. פה או בפרטי או באיסקיו או באימייל שלי freetalk@nana.co.il. Last edited by freetalk; 24-01-08 at 20:41.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יצרתי קשר בפרטי
# 4 |
חבר בקהילה
|
שלום לכולם,
תודה על כול מה שאתם שולחים לי בהודעות פרטיות,אך אני רוצה להבהיר משהו אשמח אם באמת תחשוב לפני שאתם שולחים הרבה שלחו לי לפתוח אתרי מעריצים פשוט על מי שהם אוהבים או משהו דומה לזה. אני רוצה משהו מהפכני 500 שקל+בונסים זה לא הולך ברגל על אתר מעריצים או דבר אחר אני מחפש משהו ממש ממש חזק. תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אם אני יקח משהו סטנדרטי וכאילו טוב אז זה מחיר סביר של 500 שקל אבל אם זה יהיה מהפכני כמו שאני מקווה למצוא הוא יקבל בונוס "שמן". שמח שהעלת את השאלה הזו. Last edited by freetalk; 26-01-08 at 00:00.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|