|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
האם באתר מקצועי אסור לקודד טבלאי?
כולם היום חותכים את התמונות ומקודדים ב-css.
השאלה שלי מה היתרונות והחסרונות בשיטות? האם שווה לי לשלם כסף למקודד css כדי לייצא אתר מקצועני נטו, או שאולי לא חייב בכלל וכל העניין או קוד יפה,קריא ומהיר יותר? זאת שאלה שחשובה לי, כי אני כנראה אחליט לשלם למקודד css במקום לקודד בעצמי טבלאי ע"י פוטושופ. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
זה לא שאלה של מקצוען לדעתי, זה שאלה של קידום האתר בצורה טובה יותר ונוחות הגולש כי האתר עולה יותר מהר.
אם אתה חושב שכדיא להוציא קצת, למה לא? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
זה תלוי איזה אתר =\
אם אתה הולך לעשות טופס או סתם איזה עצומה וכו' עדיף טבלה או שמערכת מגיבים גם טבלה זה יותר נוח ואל תיקח את זה שטבלה זה לא מיקצועי פשוט צריך לעשות אתז הידני ולא לתת לפוטושופ לחתוך ולעשות בטבלה לא ממש מסובך ארוך יותר אבל מיקצועי יותר אם זה אתר עם תמונות וכו' שבקטנה כזה עדיף DIVים יותר מהיר נוח וכו' הכל תלוי באתר |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Авторитет
|
נענע זה אתר מקצועי? הוא עומד בתקן של W3C \ מקודד בDIVים.
וואלה זה אתר מקצועי? הוא לא עומד בתקן \ מקודד בטבלאות. YNET זה אתר מקצועי? הוא לא עומד בתקן \ מקודד בטבלאות. תפוז זה אתר מקצועי? הוא גם לא עומד בתקן \ מקודד בטבלאות. אין קשר בין לזה שהאתר מקצועי לבין שהוא מקודד עם DIVים \ עומד בתקן. רק אם אתה מקודד עם טבלאות - אל תשתמש בפוטושופ.
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תודה על התשובות.
ואני מדבר לקודד עיצוב שלם שעוצב בפוטושופ. לדעתי הקידוד הטבלאי של פוטושופ לא מוסיף שום קוד מעמסים ועושה את זה בדרך נפלאה. מבחינתי זה כלי פשוט, יעיל וזול (כל אחד יכול לעשות). אני פשוט אומר לו לחתוך לפי מה שאני רוצה, שייצא בפורמט שאני קובע. לדעתי זה הכי טוב לא? הבעיה שלי היא שנראה לי שלא ראיתי כאן מישהוא שמדבר על קידוד טבלאי, אלא רק על שימוש ב-css. האם זה מיושן להשתמש בטבלה? האתר מקודם טוב יותר בגוגל בקידוד css? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
SOLCITO = פעםן אחרונה שאתה עושה דאבל פוסט, פעם הבאה זה ילווה באזהרה על ספאם, אם יש לך מה להוסיף תערוך את ההודעה האחרונה שלך.
ולעניין, אין קשר בין מקצועיות לבין חיתוך, הפוטושופ עושה עבודה גרועה, אם חשוב לך הנושא של הקידום , והנושא של עליית האתר במהירות , הפרדת עיצוב מתוכן ולעבוד נכון וכמו שצריך, אז תעשה את זה. אל תסתכל על YNET וכאלה, הם קיימים עוד הרבה מלפני שגוגל היה קיים, לפחות בשוק הישראלי. במקרה שלהם לשנות את כל האתר לעמוד בתקניות וכד' זה יכול להגיע להוצאה של מליוני שקלים. ובמבחן של עלות מול תועלת, זה לא משתלם להם ובגלל זה הם לא עושים את המעבר. אתה רק מתחיל , אם אתה מתחיל תתחיל כמו שצריך.
# 8 | |
אחראי פורום
|
היו הרבה מאוד מאמרים - חפש בגוגל.
יתרונות ב-DIVים?
ציטוט:
הקידוד שעדיף הוא ב-DIVים, אבל אם אתה תחתוך ותתכנת בטבלאות, אף אחד לא "יהרוג" אותך, זה פשוט יהיה פחות "טוב" |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|