![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ליאור הוא מקצועי בתחום אל תסתכל על זה בצורה כזו , הוא מתקין את כל סוגי המודים ![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
כן , ביכולתנו לספק מה שציינו . כבר סיפקנו בעבר אנחנו מספקים בהווה ונמשיך לספק בעתיד . יאיר , את העקיצות שלך תשאיר בחוץ , פשוט מגעיל שמנהל משתף פעולה עם עקיצות של משתמש על הצעות שלי . וכל זה כי לא קניתי רישיון לונטרילו ישירות ממנו .. לא נורא, טוב שמצאתי לי תוכנה אחרת .
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
כתבתי את ההודעה כדי שתלמד לדייק בהודעות שלך. אני שוב שואל אותך - האם אתה בטוח שביכולתך לספק שרת עם : AdminMod Chicken MOD VAC (Valve Anti Cheat - Security Module) Statsme HLGuard HLBooster Warcraft Mod ואם אתה מספק שרת כזה בהווה, אשמח לראות כתובת של שרת שלך שמריץ את המודים האלה (רמז : לא תמצא). לגבי החלק השני של ההודעה שלך, למשתמע מהצד זה יישמע כאילו אתם איזה עסק חוקי לחלוטין שאני נטפל אליו כי הוא קונה רישיון ממישהו אחר ולא ממני. אתם הרי גונבים/גנבתם את התוכנה ומוכרים/מכרתם ללקוחות שלכם. אז בוא לא נעטוף דגים מסריחים בעיתונים נקיים. אמרתי לך כבר - מצידי תקנה רישיון ישירות, אבל אל תמכור מוצרים גנובים (וכמו-כן, באותה הזדמנות, אנא הסר את הכיתוב בדבר מכירת שרתי ונטרילו מהאתר שלך אם אין לך רישיון למכור את שרתי הונטרילו). אבל רגע אחד - מכירת מוצרים לא חוקיים היא הרי חלק מהעסק שלכם (כן, אני מדבר על שרתי CZ פרוצים). אגב - כמובן שהביקורת כלפי חברות שמוכרות שרתים לא חוקיים לא מכוונת רק נגדכם. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אז הנה, מצאת משהו מהרשימה הקצרה שלא תוכל לספק. אבל אני עדיין טוען שגם אם תשמיט את ה VAC מהרשימה עדיין לא תוכל לספק שרת כזה. בני |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
לא דיברתי על ונטרילו , לא הזכרתי את המילה בהצעה ואל תדאג האתר ייערך . זה לא אומר שאתה צריך לשתף פעולה עם מיסטר יאיר פרקש שבעצמו מספק שרתי CZ פרוצים כמו כל חברה שנייה פה . פשוט מזעזע מה שהולך כאן .. כשיש עלינו ביקורת טובה , הכרזה טובה כולם שותקים אבל כשיש משהו שהוא לא בסדר , ביקורת רעה כולם קופצים .. פשוט פורום מפחיד מזעזע ומוזר לאללה .. אני חושב שיבוא יום ואני פשוט יעזוב . ד"א , זה ליאור ולא אבירן , אני במקרה במשרד עכשיו .
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
" .. וכל זה כי לא קניתי רישיון לונטרילו ישירות ממנו .." עכשיו, סה"כ כתבתי שאתם לא מסוגלים לספק את מה שאתם מציעים, דבר שאני עדיין חושב שהוא נכון. במקום להודות בכך / להראות אחרת / להתעלם / לשאול למה אני חושב ככה, החלטת לחשוב שזה מפני שאתם מריצים / הרצתם שרתי ונטרילו לא חוקיים. מה שנקרא - על ראש הגנב בוער הכובע. לגבי הביקורת - אם תשים לב, אני לא חושב שיש אלמנט של ביקורת סובייקטיבית. כל מה שאמרתי אובייקטיבי. אין משהו שאמרתי ואתה יכול להגיד שהוא לא נכון עובדתית. ולגבי יאיר - אני לא משתף פעולה עם יאיר שיודע היטב מה דעתי על מה שהוא עושה. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
עסק רשום [?]
|
קצת בעיה VAC על שרתי CZ
![]() בכל מקרה - שרת עם כל המודים הנ"ל לא מוכרים במחירים שאתם מוכרים - זה בזיון. שרת WC זה כמו חור שחור למשאבי מערכת. ועוד לצרף את זה לכל ה100 מודים הנוספים - הרי לך שרת שצורך המון משאבי מערכת וגם ככה"נ זמן תגובה איטי של השרת - לאגים. לא צריך להיות עיניים גדולות - ולהתקיף כל לקוח שרת כזה צריך למכור בכ-120 שקל לפחות. ולבחור שהזמין - אתה מגזים לגמרי בכמות המודים - אתה היחיד שתפסיד בגלל זה |
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |