![]() |
מחפש שרתי משחק
אני קונה חודש ראשון שרת אחד אבל מהחדוש השני אני קונה עוד 2
מה צריך להיות? שרת של קאונטר סטריק זירו 12 סולטים רוצה את המודים הבאים: AdminMod-שכלול כבר Chicken MOD VAC (Valve Anti Cheat - Security Module) Statsme HLGuard HLBooster Warcraft Mod אפשרות של העלאת מפות. כתבו מחירים כל חודש אני משלם בנפרד זכרו לחדוש הראשון זה רק שרת אחד. |
שלום רב,
חברת H4U תשמח להציע לך הצעה, שרת משחק 12 סלוטים+ונטירלו של 25 אנשים השרת כולל: *גישה FTP *מודים בסייסים: AdminMod StatsMe Vac MetaMod WebMod *מודים נוספים בתשלום-(10 שקלים לכול מוד) ChickenMod HLGuard AmxMod כול זה רק ב-80 שקלים יצירת קשר בחתימה! |
אני ממליץ בחום..
http://hostrick.co.il/page.php?page=games שרתים מעולים תמיכה טובה ומנהל חברה בן אדם זהב.. |
מה זה המודים האלה?
HLGuard HLBooster |
ציטוט:
שלום לך , חברת אקסטרים-סרב תשמח להציע לך את חבילת שרת המשחק הבאה : -שרת משחק 12 שחקנים -כולל שרת דיבור עד 25 מקומות -כולל 5 באונסרים למירק \ שרת רדיו 50 מאזינים . -כולל את המודים הבאים , בחינם , ללא תוספת תשלום : AdminMod Chicken MOD VAC (Valve Anti Cheat - Security Module) Statsme HLGuard HLBooster Warcraft Mod מחיר השרת : 80 שקלים בלבד ! במידה ואתה מעוניין במוד סופר-הירו (60 רמות) תוכל לרכוש אותו בתוספת חד פעמית של 10 ש"ח בלבד ! כמו כן , אנו מתחייבים לפינגים הנמוכים ככל האפשר ולשרת נטול לאגים . חברתנו רשומה במע"מ כעוסק פטור ומספקת קבלות כחוק . לפרטים נוספים והזמנות חייג עכשיו : 0525538752 או 0545755030 |
הוסטריק ללא ספק.
|
90 שקל כל המודים האלה..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
השאלה שלי אליו (לאקסטרים סרב) היתה - האם אתה בטוח במאה אחוז שביכולתך לספק את מה שציינת? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ