|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
יש לך סטייל משלך וזה טוב. יש שיפור(גם בתגובות שלך). מעכשיו תתחיל את העיצובים עם מחשבה קצת שונה. אל תפחד להרשות לעצמך להיות הרבה יותר מלוכלך. לפי דעתי חסר לך מאוד שימוש במברשות. אני חושב שיש לך המון ללמוד על אפקטים. עליך לסדר ללא כל ספק את העיצובים שלך. זה טוב שיש לך מחשבה שהולכת ישר על שבירת המסגרת (לא לבנות את המבנה של העיצוב ע"י מבנים סטנדרטים), אבל זה לא אומר שיש צורך ללכת על מבנים מבולגנים. סדר לך סביבת עבודה חדשה.
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
גרסא סופית..
![]() |
![]() |
# 23 |
חבר מתקדם
|
הגירסא הסופית מעולה , ממש יפה!
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר מתקדם
|
רמה גראפית לא גבוהה, בתור לקוח הייתי מצפה לאתר יותר יפה כאשר אני ניכנס לראות עבודות
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
קודם כל חושבים על מבנה מה התוכן בתוך האתר ולפי זה אתה מעצב וקובע את הגודל שלו לא פותח חלון חדש בגודל מסוים ומתחיל למלאות אותו לאט לאט.... לא ככה עובדים
![]() |
# 27 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
את האמת, יש לך סטייל יחסית מוזר, די מותאם לאתרי פלאש.
בוא נגיד ככה, קצת קשה לתת ביקורת על מערכת פורטפוליו למתכנת, סה"כ מה שהוא אמור לעשות שם זה עבודות, לא משהו שאמור לשלם הרבה גראפיקה ואלמנטים מיוחדים בניגוד למעצב. בכל מקרה, נראה נחמד. |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
עיצוב נחמד, מאוד לא מקצועי, שילוב צבעים לא טוב, טקסטים דורשים שיפור ומבנה מגושם.
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר בקהילה
|
עשיתי כמה פינישים אחרונים מה אתם אומרים?
http://y0gz.com/xpein/ben/
![]() |
# 30 |
חבר וותיק
|
לא, פשוט לא.
לא מקצועי בכלל, איפה היכולת הגראפית שלך? למה דווקא שלמתכנתים לא יהיה פורטפוליו כמו של מעצבים? שיהיה עם יכולות גראפיות מדהימות כדי שיקבלו מהם רושם? למה זה צריך להיות מנימליסטי וחסר מבנה הגיוני? קח לתשומת ליבך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|