|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר על
|
ציטוט:
האם זה ילדותי?..לא הפורטפוליו הזה מאוד מקצועי ויפה, אבל זאת דעתך. "הכל מגושם... תבחר את הפונטים יותר בקפידה ובנוסף אל תשים אותם בצורה תקועה כזו- תתחיל לטפל בהם. הלוגו ממש לא טוב- אני לא רואה מתכנת מקצועי משתמש בזה כסמל מייצג. אין פה באר בכלל- הכל זרוק בלי שום מחשבה ובלי שום סדר. איפה יש כאן מקום לראות את העבודות שלו? לראות את הלקוחות (זה דברים שאמורים להופיע בראשי). החיפוש בולט מידי ותופס מקום רב מידי- זה דבר שאמור להיות בקטן למעלה (באיחוד כשזהו פורטפוליו). לא אהבתי." אז בקיצור אתה אומר שאתה אוהב מבנה סטנדרטי-חלק עליון,חלק תחתון וצדדים. אז זהו שאפשר לעשות עיצובים אחרים וגם לתכנת אותם. Last edited by Vadim.K; 06-12-07 at 18:23.. |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
שמע כשהגעת למצב בו אתה צריך להגיב בעצמך על העיצוב שלך ולהגיד שהוא "מקצועי ויפה"..זה לא מצב טוב בקיצור.
תן לאחרים להגיד את זה. אם אתה נתקל בביקורת בונה יותר- קבל אותה באהבה (אני אישית רק רציתי לעזור). תקרא אותה- תחשוב עליה...מה שתחליט לקחת- תיקח. מה שלא נראה לך, אל תיקח. ד.א: כשאתה מדבר על מבנה לא סטנדרטי- זה בסדר כל עוד העיצוב לא זרוק לאלף כיוונים. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 14 | ||
חבר בקהילה
|
ציטוט:
יישר כוח ולפי דעתי, זה פשוט, זה קומפקטי, לא צריכים יותר מדי, העיקר הוא שהמתכנת יתחיל "לתכנת" ציטוט:
אמרתי את שלי =] להתראות ויישר כוח אחלה עיצוב! המתכנת יכול רק להתגאות בעצמו ובעיקר בך.
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
לפי דעתי יפה אהבתי
# 16 |
חסום
|
עיצוב נחמד..
אין ספק שהשיפור יותר טוב.. אבל עדיין.. לא משדר מקצועיות, קצת מבולגן מדיי והצבע ממש לא יפה.. גרדיאנט אפור? תחליף מהר .. המבנה גם לא מי יודע מה.. אני הייתי מנסה להתחיל מחדש עם יותר מחשבה על צבעים ומבנה.. תעשה מסודר עם עיפרון ודף.. בהצלחה.. Last edited by ~@PegaSooS@~; 06-12-07 at 20:47.. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
"הפורטפוליו הזה מאוד מקצועי ויפה, אבל זאת דעתך." ?!?! לא חשבת אפילו לשניה שזה יכול להיות הפוך גם? למשל משהו כמו: הפורטפוליו הזה מאוד מקצועי ויפה, אבל זאת דעתי?? אתה אשכרה קובע שהעיצוב הזה מקצועי ויפה? ואללה יש לך בעיה.. ![]() עוד משהו: "אז בקיצור אתה אומר שאתה אוהב מבנה סטנדרטי-חלק עליון,חלק תחתון וצדדים. אז זהו שאפשר לעשות עיצובים אחרים וגם לתכנת אותם." אפשר... אפשר לעשות הרבה דברים ולא תמיד עושים... לא ניראה לי הגיוני שתעשה מבנה שונה בכוונה ואחר כך תקבע בעצמך שזה מאוד מקצועי ויפה... למה בכלל אתה מראה ומבקש תגובות אם אתה יודע כבר שהוא מקצועי ויפה?!
ליר פ.א.מ - פתרונות מחשוב ואינטרנט Last edited by skaz; 06-12-07 at 20:55.. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
תודה על התגובות, לקחתי לצומת ליבי כמה דברים.
הינה הגירסא הסופית: http://img208.imageshack.us/img208/5...io2copyvi2.jpg |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מתאים למתכנת, יש בו הכל מסודר ויפה בדיוק כמו שצריך תודה לכולם על התגובות!
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
מסכים, מה גם שהגוון האפור הזה צורב לי ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|