![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מתכנת לאתר שלי.
שלום,
אני מחפש מתכנת לאתר שלי. דרישותיי: • חובה להציג לי לפחות 2 אתרים שבניתם, שכרגע נמצאים באינטרנט. • חובה וותק של שנה לפחות. • רצוי שהמתכנת יעבוד בחברה מסויימת (לא חובה). • חובה להתאים את האתר לFF. • העבודה איתי תתבצע ככה: אני מעביר למתכנת את העיצוב, הוא מתכנת אותו, אני בודק שהכל בסדר, ואז אני משלם (אני לא משלם לפני). ללא פאנל ניהול. אנא השאירו כאן פרטים ליצירת קשר ואחזור אליכם. אני מעוניין בהצעת מחיר. תודה, רועי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אוקיי.. html היא לא שפת תכנות כך שלא תוכל לקרוא לזה תכנות אבל חיתוך עיצוב זה בסדר.
הצעת המחיר תלויה בסוג העיצוב . צור קשר באמצעים הבאים : nadavi93@gmail.com - אימייל nadavi93@hotmail.com - מסנג'ר 8153160 - אייסיקיו אתר שתכנתתי : http://www.affectingmusic.co.il לא חתכתי בו את העיצוב כך שזה לא רלוונטי.. אבל יש לי דוגמא לאתר שעוד לא עלה רשמית לרשת אבל כבר קיים ברשת ופשוט לא רוצה כרגע לפרסם את הלינק... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
# 5 |
חבר על
|
שלום רועי
אני דורון חבר בצוות שמתמחה בפיתוח ובנייה של אתרים שנקרא black-ameba. כרגע אנחנו בשלבים מתקדמים מאוד בבניה של האתר ופיתוח המערכות באתר. לגבי הצעת מחיר אפשר לדעת רק אחרי שתגיש אפיון מדוייק של מה אתה צריך באתר. אשמח לדבר איתך ולדון על הפרטים: אי סי קיו: 259049552 מסנגר/מייל: comeback.t@gmail.com בברכה דורון
# 6 |
חבר חדש
|
צור קשר לגבי קידוד מקצועי ותקני מותאם לIE7 וFF.
מסן: shiy007@012.net.il אם אתה רוצה פלאפון שלח הודעה פרטית. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|