![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש רסילר
שלום.
אני מחפש רסילר 1.5GB שטח איחסון ,תעבורה 100-150 GB .. וכל השאר ללא הגבלה כגון חשבונות FTP מסדי נתונים וכו.. אני מעוניין רק בחברות רשומות כחוק. חשוב לציין כי התשלום על ידי Paypal בלבד! אשמח לשמוע הצעות לחודש אחד בלבד. (אם החבילה תתאים לי אמשיך למ'ס חודשים) |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
שלום לכולם .
Lom.co.il, מבית לואדס פתרונות אינטרנט מתקדמים. חברתנו נוסדה בשנת 2004 כדי לספק פתרונות אינטרנט ומחשוב למגזר הפרטי והעסקי. אנו מספקים שירותי אינטרנט ומחשב מגוונים: אירוח אתרים,ריסיילרים,דוא"ל,שרתי רדיו,שרתים יעודיים ועוד. Lom.co.il מורכבת מאנשים מקצועיים שיספקו לכם שירות מקצועי ואיכותי. מאות אנשים לא טועים ובוחרים בשירותינו ונהנים ממגוון שירותים מקצועיים. מקווים לראותכם בין לקוחותינו, ולספק לכם את השירות הטוב ביותר. בברכה, צוות Lom.co.il מספר ביקורות טובות על החברה : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25. אם תרצה לראות עוד צור עימי קשר . אירוח ריסלרים, לינוקס - לבקשתך : שטח אירוח : 1.5Gb תעבורה חודשית : 100Gb מס' חשבונות : 15 דומיינים : ללא הגבלה חשבונות אפ-טי-פי : ללא הגבלה מסדי נתונים : ללא הגבלה סאב דומיינים : ללא הגבלה חשבונות דואר POP3 : ללא הגבלה הפניות דואר : ללא הגבלה תומך FrontPage תומך SSL מערכת הפעלה Linux לוח בקרה DirectAdmin (עברית/אנגלית) הגבלת Mb פר מסד נתונים : 150Mb מחיר רגיל : 90 ש"ח כולל, מע"מ . מחיר מבצע : 42 ש"ח, כולל מע"מ . אירוח ריסלרים, לינוקס - הצעתי : שטח אירוח : 2Gb תעבורה חודשית : 100Gb מס' חשבונות : 15 דומיינים : ללא הגבלה חשבונות אפ-טי-פי : ללא הגבלה מסדי נתונים : ללא הגבלה סאב דומיינים : 1000 חשבונות דואר POP3 : ללא הגבלה הפניות דואר : ללא הגבלה תומך FrontPage תומך SSL מערכת הפעלה Linux לוח בקרה DirectAdmin (עברית/אנגלית) הגבלת Mb פר מסד נתונים : 150Mb מחיר רגיל : 96 ש"ח כולל, מע"מ . מחיר מבצע : 48 ש"ח, כולל מע"מ . הבדל המחיר בין שתי החבילות ממש ממש קטן, ולכן הצעתי את שתיהם ![]() דרכי תשלום : 1. דואר רשום . 2. בנק הדואר . 3. שירות הדואר "מזומן בזמן" . 4. הפקדה בנקאית . 5. העברה בנקאית . 6. כל סוגי כרטיסי האשראי . 7. שירות האינטרנט "PayPal" . פרטי יצירת קשר עימי : אי-מייל - בר : Host@Lom.co.il אי-מייל - אבי : Hosting@Lom.co.il טלפון נייד - בר : 0526-526-876 טלפון נייד -אבי : 0545-414-136 תוקף סיום המבצע : 27/10/2007 תוקף חזרה למחיר הרגיל ולמגבלות הרגילות : 6 חודשים מרגע רכישת החבילה . שבוע טובה ושבת שלום לכולם . תודה, חברת Lom.co.il Last edited by sbarbz; 20-10-07 at 19:52.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אשמח לשמוע עוד הצעות מתוך כמה אני יבחר אחד שהכי הכי מתאימה לי ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
שלום ,
אם אתה רוכש את אחת מחבילות אחסון שניתן למצוא באתר החברה בארצות הברית HostDime.com אנו מעניקים לך הנחה חודשית של 10 אחוז בעזרת הקופון הבא: israelpromo את הקופון תכניס במהלך ההרכישה. חברת HostDime מציעה לך : Silver: 40GB שטח אחסון 3000GB תעבורה חודשית אחסון ללא הגבלת שמות מתחם! הכל ללא הגבלה (כפי שרשום בדף ההצעה) תמיכה טכנית חינם 24X7 כלול (בטלפון ודרך מערכת תמיכה) cPanel/WHM + Fantastico כלול! ClickBe! מערכת בניית אתרים כלול! $30.00 לחודש (מחיר לפני הנחה!) השרתים שמחזיקים את חשבונות הריסלר הינם: שמונה ליבות סך הכל! - Dual Quad Core Opteron 275 זכרון :4GB Memory דיסקים קשיחים בתצורת Raid 5 drives לרכישת חבילות האחסון: http://hostdime.co.il/services/shared לרכישת חבילות הריסלר: http://www.hostdime.com/services/reseller - אפשרויות תשלום: כרטיס אשראי ו Paypal - תוך תקופה של עד שבועיים (לכל היותר שלוש) נסיים את ההשבחה של השרתים בארץ ואז נעביר את כלל הלקוחות אשר רכשו את חבילת אחסון דרך הקופון לשרת הישראלי ללא כל שינוי במחיר כאשר ההנחה של 10 אחוז תהיה עדיין בתוקף! - לרגע זה החשבון שלכם ישב על גבי שרת חזק במיוחד עם מערכת cPanel אשר יושב בחווה שלנו בארצות הברית. אשמח לעזור לך בכל שאלה גם דרך שיחת חינם בישראל במספר: 1809214215 בברכה, רומן
פרויקט בפיתוח: LanceFusion.com אתר למציאת עבודות ופרויקטים לפרילנסרים בכל העולם. ההרשמה החינמית לבטא עכשיו פתוחה! Last edited by RomeLover; 21-10-07 at 12:23.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני לא מעוניין בחבילות כאלו גדולות,ובעיקר שהשרת בחו"ל.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
עסק רשום [?]
|
אשמח לראות אותך בין קהל לקוחתינו בעוד מספר שבועות שיעלו השרתים שלנו בישראל.
# 7 |
עסק רשום [?]
|
מה דעתך על חשבון cPanel לתקופת נסיון של 24 שעות?
תבדוק את המהירות ואת האיכות של השרת. ואז תחליט, לפי שיחות שלי עם לקוחות HostDime בישראל אשר יש להם כבר הרבה זמן שרת בחווה שלנו בארצות הברית. המהירות שהם מקבלים לישראל לא נופלת מאותה מהירות שהם מקבלים בהורדה משרתים מקומיים. מה דעתך לנסות?
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תפתח לי משתמש ושלח לי פרטים שלו בפרטי.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]