|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ביקורת מ-צ-ו-י-נ-ת על עסק Lom - אבי וכל הצוות..
שבוע טוב לכולם,
כמו שתשימו לב, נדיר שאני פותח ביקורות על עסקים, אני אוהב לפתוח ביקורות אך ורק כשאני בטוח ב100%. כבר כמעט חודשיים שאני מאוחסן אצלהם, והגעתי למסקנה שהגיע הזמן האמיתי ![]() אז נתחיל, קודם כל, אבי בן אדם נשמה.. ביקשתי ממנו הצעת מחיר לשרת פרטי , ישר הביא לי למייל, חתמנו חוזה ויצאנו לדרך... (=מחיר פצצה!) אבי סיפק את השרת במהירות מהספק, תיק תק התקין את השרת, פאנל הכל!! אף שלא העברנו לו את כל הכסף, אבי לקח את האמון שלו בנו וסיפק את השרת הפצצה הזה. היום במיוחד הייתי ממש שמח כשקלטתי שאבי ממש בן אדם נשמה, כל הזמן מביא טכנאים מומחים בעניינים ספציפיים בשרת, ועובד איתם שעות בשרת שלי על מנת לאבטח אותו ולהגיע לשרת עם מקסימום ביצועים. כרגע אני גם ביקשתי ממנו שוב הצעת מחיר לשרת נוסף, וכנראה שכבר השבוע אזמין ממנו שרת נוסף. תודה תודה תודה אבי, הביקורת הזאת באה מצוות אקספרט-סרב מכל הלב . תודה על העזרה שלך , על התמיכה - כל הזמן עונה לי בפלאפון, גם אם הוא עסוק , הוא עונה והוא אומר שהוא עסוק ויחזור יותר מאוחר.. בחייים לא קיבלתי ממנו סינון. וחוץ מזה גם, אבי ממש חבר ממש ממש טוב שלי.. הכרות ממנו הרבה זמן (גם בעבר הייתי ריסיילר אצלו :P ) לומ היא אחת העסקים המצליחות והגדולות פה, ומי שלא הולך אליה - מפסיד! *הביקורת הקודמת נמחקה ולכן נאלצתי לרשום בשמחה שוב :} *
|