|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ב. לא שיקול שלי, שיקול של הלקוח ג. צודק, זה בטיפול ![]() ד. אין ![]() ה. לא מסכים איתך, אני מעדיף שראפיד שר(למשל) יתאמצו ויכינו משהו בעיברית (מראה על השתדלות) ולא ישאירו את המצב ככה. ו.שוב זה גודל סטנדרטי (לא צריך להפנות אותך לאתרים אחרים , ולתוכנות שאתה מוריד וכו' שלא מגדילים את הכתב.). אוקיי הרמיזות שלך בסוף קצת הצחיקו אותי כי זה סוג של רברבנות על בסיס אי ידיעה/אי הבנה : קידוד זה מילה שעוברתה (כלומר היא מילה לועזית, רק בשביל ההבחנה אני אוכל לקחת את המילה קוד ולרשום אותה גם כ כוד בדיוק כמו טלביזיה וטלויזיה) זאת אומרת שקידוד משתמש להרבה מונחים לא קידוד ספציפי בעולם של בוני אתרים. אבל גם אם החלטת להתרברב - וללמד את כולנו למה אתה מתכוון מומחה שבונה אתרים - אז בתור מתכנת אתרים היית מבין שקידוד יכול להיות גם קוד שפשוט מקודד (כלומר משהו שהפכו אותו ללא מובן) ויותר מזה, רק בשביל שתבין את מהות ההבחנה בצורת הקידוד כשאני אומר למתכנת שאני רוצה להעלות מערכת מקודדת לאתר ויגיד לו תעלה אותה בשבילי בתוכנת ה FTP שלך. הוא גם ידע שהוא צריך לעלות את התוכנה בצורה בינארית ולא ASCII כי היא מקודדת (ולא לא כי הוא ילד בן 16 אלא כי הוא מבין בתכנות אתרים ). מקודדת זה אומר שהיא בנויה ככה שלא תוכל אלא אם כן אתה מיצר תוכנה לשחק עם הקוד יותר מידי (כי היא עברה קידוד ,ובשביל ילדים בני 16 שלא מבינים, אתה תראה את הקוד בגיבריש). ודבר אחרון בנוגע לכל הבעיות ארץ ניתוח משתמשים וכו' אני יודע שזה מה שהלקוח רוצה זה מה שהוא יקבל . ותכלס אני מבין אותו קהל היעד יותר גדול ולשם הוא מכוון, זה שהשרת בישראל או לא בישראל פחות משנה לי , כישראלי לי זה יותר טוב . בכל מקרה, תודה על ההערות פרסמתי את זה כדי לראות אם יש דברים שאני יכול להשפיע עליהם ולשנות.
|
|