הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > ביקורת אתרים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 18-10-07, 11:10   # 11
gillllll
חבר מתקדם

מיני פרופיל

gillllll לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי noam_moshe צפה בהודעה
א. מה ז"א אין אתרים עם אפלואד כזה? זה תלוי בקצב ההעלאה של המשתמש ובמהירות הפינג לשרת; בימינו, אני מעלה [כמעט] באותה מהירות לשרת ישראלי כמו שאני מעלה לשרת בחו"ל.
ב. מחשבה מוטעית, אבל בסדר (שפלאש יותר מהיר).
ג. יקח לי שעות למצוא את כל בעיות התרגום - זה לא פרקטי, רק כתבתי מה שבלט לי ממבט ראשון... המטרה שלך היא למצוא אותן...
[אין ד']
ה. אז מה אם האתר פונה לקהלים חו"ליים? אותי בתור משתמש ישראלי זה לא אמור לעניין; אני רוצה אתר נוח וקל להפעלה, אחרת אני אעבור לאתר הבא בשוק.
ט. טקסט ארוך כמו הסכם השימוש הופך אחרי 2 שורות וחצי ללא קריא בפונט כל כך קטן. תרווח ותגדיל קצת את הפונט.

המערכת מקודדת? לא מכיר את המינוח הזה. קידוד = אופן הצגת הטקסט ע"פ Charset מסויים (עברית, UTF-8 וכו'). המונח "לקודד אתר" הוא ביטוי של בוני אתרים ישראלים (ילדים ברובם) שלא יודעים להגדיר את זה נכון.
אתה מתכוון שהורדת מערכת מוכנה, וזה כתוב בה / מתוכנת בה / Whatever, ואתה לא יודע מה לעשות?
קודם כל - תשקול לשנות את קובץ הCSS במקרה של בחירת השפה העברית לקובץ CSS שמותאם לעברית, הווי אומר קובץ שהוא Right-To-Left ברובו. חוצמזה, בחירת קהלי היעד שלך טיפה מוזרה בעיניי - למה צריך רוסית וספרדית? אם אתה משתמש רוסי, אתה מן הסתם תעלה לאתרים רוסים (ושהרוסים דוברי הרוסית יתקנו אותי אם אני טועה, אבל הם מעדיפים אתרים בחו"ל, נתקלתי בזה הרבה) ואם בחרת באתר עברי - אתה כבר יודע עברית.
ספרדית? אין הרבה כאלו באוכלוסיה הישראלית, ושוב - אם אתה ספרדי / ארגנטינאי שגר בחו"ל, יש לך הרבה תחלופות, ובטח לא לשרת ישראלי (בלי להזכיר אנטישמיה).
אנגלית זה קצת שנוי במחלוקת; אם אתה חושב שיעלו לאתר שלך מחו"ל (לא סביר לפי דעתי), אז תשאיר את זה, בשביל הפורמליות. אם אתה דואג לישראלים דוברי אנגלית - לא נראה לי שתמצא הרבה כאלו, שזה סתם כאב ראש להכין להם עוד קובץ תרגום, למקרה ש"יהיה" כזה מישהו.
א. שוב, העלאת קובץ לא מתכוונת למהירות שלו בהכרח אלא לגודל הקובץ - אין אתרים כאלה שנותנים בחינם , שוב בחינם! , העלאות קבצים בסדר גודל כזה.
ב. לא שיקול שלי, שיקול של הלקוח
ג. צודק, זה בטיפול
ד. אין
ה. לא מסכים איתך, אני מעדיף שראפיד שר(למשל) יתאמצו ויכינו משהו בעיברית (מראה על השתדלות) ולא ישאירו את המצב ככה.
ו.שוב זה גודל סטנדרטי (לא צריך להפנות אותך לאתרים אחרים , ולתוכנות שאתה מוריד וכו' שלא מגדילים את הכתב.).

אוקיי הרמיזות שלך בסוף קצת הצחיקו אותי כי זה סוג של רברבנות על בסיס אי ידיעה/אי הבנה : קידוד זה מילה שעוברתה (כלומר היא מילה לועזית, רק בשביל ההבחנה אני אוכל לקחת את המילה קוד ולרשום אותה גם כ כוד בדיוק כמו טלביזיה וטלויזיה) זאת אומרת שקידוד משתמש להרבה מונחים לא קידוד ספציפי בעולם של בוני אתרים. אבל גם אם החלטת להתרברב - וללמד את כולנו למה אתה מתכוון מומחה שבונה אתרים -
אז בתור מתכנת אתרים היית מבין שקידוד יכול להיות גם קוד שפשוט מקודד (כלומר משהו שהפכו אותו ללא מובן) ויותר מזה, רק בשביל שתבין את מהות ההבחנה בצורת הקידוד כשאני אומר למתכנת שאני רוצה להעלות מערכת מקודדת לאתר ויגיד לו תעלה אותה בשבילי בתוכנת ה FTP שלך. הוא גם ידע שהוא צריך לעלות את התוכנה בצורה בינארית ולא ASCII כי היא מקודדת (ולא לא כי הוא ילד בן 16 אלא כי הוא מבין בתכנות אתרים ).
מקודדת זה אומר שהיא בנויה ככה שלא תוכל אלא אם כן אתה מיצר תוכנה לשחק עם הקוד יותר מידי (כי היא עברה קידוד ,ובשביל ילדים בני 16 שלא מבינים, אתה תראה את הקוד בגיבריש).

ודבר אחרון בנוגע לכל הבעיות ארץ ניתוח משתמשים וכו' אני יודע שזה מה שהלקוח רוצה זה מה שהוא יקבל . ותכלס אני מבין אותו קהל היעד יותר גדול ולשם הוא מכוון, זה שהשרת בישראל או לא בישראל פחות משנה לי , כישראלי לי זה יותר טוב .

בכל מקרה, תודה על ההערות
פרסמתי את זה כדי לראות אם יש דברים שאני יכול להשפיע עליהם ולשנות.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום