|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
חבר על
|
מזעזע.
עכשיו... נתעלם מהעובדה שהם נאצים באמונותיהם, הם לקחו את האמונות האלה, והמירו אותן למעשים! ועוד במדינת היהודים! זה ממש מוגזם. בכל מקרה, אני מקווה שכל אחד מ"חבורת הנאו-נאצים" הזו יקבל מעצר עולם או שניים (25/50 שנות מעצר). ויבין איזו טעות עשה כשהחליט לתקוף אנשים ולהשחיט מקומות בעקבות מוצאם או אמונתם. קיום אנשים כאלה הוא בושה לאנושות בכלל, ולעם ישראל בפרט. אני בהחלט רוצה להאמין שמקרים כאלה לא יחזרו על עצמם בעתיד. יום טוב, ושלא נדע עוד צער.
# 42 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
גועלל נפשש!!!...
![]() |
# 43 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
המשטרה:
יש עוד הרבה נאו נאצים בישראל. שמעתי בחדשות, חיפשתי לינק לYNET אבל אין. |
![]() |
![]() |
# 44 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ימך שמם עד מוותם, שימותו ויקבלו כאב מה' על עונש מוות,
נאצים נאצים יהלכו וימותו במוות, יהודים אין שכל להפוך להיות נאצי, נאצי זה דבר חמור וזה גועל נפש למדינת ישראל על הפצת ניאו נאצי, היטלר מת ומת !!!!!!! |
![]() |
![]() |
# 45 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
http://news.walla.co.il/?w=//1167514 עד אילת זה הגיע! אבל הם טוענים שזה על רקע סכסוך אבל איזה יהודי ירשום דבר כזה אפילו שמדובר בסכסוך!.
![]() |
# 46 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
הם קודם כל צריכים לשבת בכלא תקופה ממושכת , שם כבר ילמדו אותם מה זה להיות נאצים בישראל!
אחרי שהם ישתחררו צריך להעיף אותם לקיבינימט , שיחזרו לרוסיה.
# 47 |
חבר וותיק
|
תאכלס אני מרחם עליהם. הם עולים חדשים, בטח יש להם המון קשיי קליטה, ההורים שלהם בטח היו ברוסיה רופאים או מהנדסי מחשבים ופה הם שומרים או מנקים בניינים, נוצרו בעיות במשפחה, ואז הם התחילו לחפש לאן להפנות את התסכול שלהם ובחרו בלהפנות אצבע מאשימה על החברה היהודית ואז לאט לאט זה בטח התחיל להתגלגל עד לאנטישמיות...
היה לי פעם גם כן בכיתה עולה חדש שצייר צלבי קרס וזה, ובמקום שהבית ספר ידווח על זה למשטרה או משהו, הם פשוט העדיפו לעשות שיחה עם הכיתה ולהגיד שהוא לא באמת נאצי אלא פשוט מתוסכל או משהו.. זה היה מזמן אז אני לא ממש זוכר. בקיצור, צריך להעניש את החיות האלה, ובנוסף צריך גם לעשות משהו נגד זה, כי זאת תופעה.
# 48 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|