|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
ביקורת קלה על המעצב crayon.co.il.
דיברתי איתו על עיצוב פורום שאני רוצה לקנות, הציע לי מחיר של 300 אמרתי לו ממש לא..
הוא הציע לאחר מכן 200, אמרתי לו שזה גם יקר לי... הבחור קצת היתעצבן: smile-up.net אומר/ת: העיצוב הזה הולך להימכר מחר ב300 שקל סער אומר/ת: אחלה בהצלחה.. smile-up.net אומר/ת: אתה יודע מה קפוץ לי לך לאפסים האלה תשלם להם 150 שקל ואחר כך תבין ששילמתה על עיצוב מכוער לא שאמרתי לו משהו רע :\ ואם הוא יגיד שאמרתי לו משהו רע יש לי הוכחות... מה שאני בא להגיד פה שהוא לא מקצועי בכלל, והוא נראה לי ממש ילד בעניין הגרפיקה והעיצובים. [עריכה: כתבתי פה ולא בביקורות והמלצות, מפני שהוא לא עסק רשום.]
Saar. Last edited by SaaR; 04-09-07 at 14:44.. סיבה: [עריכה: כתבתי פה ולא בביקורות והמל |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
פחחח.. זה אתה שמפגר יוצא בכל הסיפור.
הבנאדם מבקש מחיר, הוא עבד על העיצוב, הוא יכול למכור אותו גם ב1000 שקל אם הוא רוצה. יקר לך? אל תבוא כבר מהתחלה. יצאת מטומטם מכל הסיפור... :]
# 3 |
חבר מתקדם
|
הוא יכול למכור את העיצוב בכל מחיר שהוא רוצה.
הוא לא הכריח אותך לקנות והוא בא לקראתך כשאמרת ש300 זה מוגזם, לא רציני? דווקא נשמע לי בנאדם הוגן מאוד. 200 שקל לעיצוב זה מחיר מעולה , אם אתה רוצה לפתוח אתר אתה צריך עיצוב במחיר סביר כדי שיראה כמו שצריך , לא ראיתי בדברים שלו משהו לא בסדר.
# 4 |
חבר מתקדם
|
אתם צודקים אבל בכל מקרה
זאת לא צורה לדבר ולהגיד לו לקפוץ הוא לא רוצה לא צריך אל תדבר איתו למה לדבר ככה
חבר בקהילה
|
שלא יגיד כלום על העיצובים שלי.
עלק לא אמר כלום הוא אמר לי שהעיצוב על הפנים במילים לא יפות. ושאמרתי לו קפוץ לי זה כי זה ממש עיצבן אותי, שאני חושב על זה עכשיו באמת לא הייתי צריך.
אסף לוי בעל חברת AGraphix ליצירת קשר: אייסיקיו:352547 מסנגר: ag-wd@hotmail.com אימייל: agraphixd@gmail.com Last edited by AGraphix; 04-09-07 at 15:25.. |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
מה שחבל הוא שגם זו ביקרות מטומטמת(למרות שלא היית צריך לדבר ככה),
וגם תקבל אזהרה כי זה לא המקום. |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
ובשביל זה אתה מוציא לו שם רע ???
ממש מוגזם לדעתי! |